Відмовили в обслуговуванні всій сімʼї без пояснення причин.
| USD | 42 | 42.3693 |
Одна з можливих причин відмови, на мою думку, це те, що в моїй сімʼї всі підключені до одного вайфаю, тобто один і той самий айпі, і декілька разів, через телефон мами, заходили в свої особисті акаунти моно, через причину, що в мене та інших телефони ламались, а в банк зайти треба було. І через це я думаю, що монобанк подумав, що це карти різних людей, і ними користується взагалі лева людина, як бот там беруть в оренду монобанк, і тд. І ще те, що прізвища різні, в мене одне прізвище, в мами інше, в дідуся інше, тому я думаю це і є причина відмови в обслуговуванні. Хоч я багато разів і теелфонув в моно, хотів обяснити, також надати документи, про рішення суду зміни маминого прізвища, про своє прізвище, про прізвище дідуся, всі документи про те що ми одна родина є! ТОму прошу монобанк, ще раз перевірити це, і звʼязатись зі мною, повторюсь, всі документи є, і сподіваюсь на позитивне рішення, про відновлення обслуговування в банку, тому що моно, це є моно)
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо