Обмеження на користування кредитними коштами
| USD | 42 | 42.3693 |
Але вже втретє за останні роки я стикаюся з абсолютно неприйнятною ситуацією: банк без попереджень обнуляє мій кредитний ліміт та блокує можливість користуватися продуктами, якими я активно користувалася роками. Вчора знову сталося те саме — картка перестала працювати як кредитна, залишивши мене в магазині перед фактом.
Минулого року я вже писала про таку саму підставу, і тоді банк визнав це «помилкою» та «індивідуально розглянув ситуацію». Але чому я повинна терпіти це знову? Чому порядний, лояльний клієнт стає заручником внутрішніх збоїв чи недоліків у системі ризик-менеджменту?
Я хочу чесної відповіді від банку: чому мене, клієнта з високим оборотом, без жодних прострочок і з ідеальною кредитною історією, банк постійно ставить у принизливу ситуацію, обнуляючи ліміт?
Якщо ситуація не буде виправлена найближчим часом, мені не залишиться іншого виходу, як остаточно відмовитися від картки та перейти в інший банк. На ринку достатньо сучасних, цифрових і надійних рішень, які не принижують своїх клієнтів подібними «сюрпризами».
Монобанк завжди подавав себе як сервіс, що піклується про клієнтів і будує довіру. Але після третього такого випадку довіри більше немає. І якщо найближчим часом мій кредитний ліміт не буде відновлено, банк остаточно втратить мене як клієнтку.
На доступ до кредитного ліміту та його розмір впливає багато чинників. Скорингова модель аналізує комплекс параметрів — тому рішення банку може змінюватися.
Ми вже передали ваш запит на індивідуальний розгляд і додатково поінформували вас у пуш-повідомленні про результат.
Щиро перепрошуємо за неприємні враження.