Корисний досвід контакту з Банком

IgorLife 22 липня 2025, 20:59
Розповім невелику історію з великим значенням.
Факт. Захотілось зробити приємне рідним — придбав онлайн путівку на відпочинок в Італії. Поїдуть дружина та донька.
Проблема. Кошти з рахунку були списані двічі. З різницею в часі 4дні.
Вирішення. Написала донька з цього приводу листа в готель, куди були придбані квитки, але там туго з реакцією було. Чи зайняті в сезон дуже, чи сонце припекло — не зрозуміло… А я написав у підтримку Монобанку.
Що сказати — реакція дуже вразила! Підтримка була миттєва і дуже швидка! Кілька додаткових запитань, і машина була запущена на повну потужність! Зі мною спілкувались вже декілька спеціалістів. Запевнили що справа в надійних руках, і буде зроблено ВСЕ, щоб вирішити питання. І знаєте, я був настільки вражений і здивований, бо не привик в Україні до такого сервісу, чесно. Не тільки в банківській сфері, а й в будь якій іншій!
За мене вони склали заявку про повернення коштів (я навіть не знаю куди — сервіс оплати був міжнародний!) і надали крайній термін, коли кошти будуть повернуті.
Повна сума вернулась мені на карту протягом двох годин.
Зазвичай я стримано відношусь до різноманітних ситуацій, але саме ця спонукає до написання такої подяки!
Просто приємно коли знаєш, що за тебе як клієнта настільки щиро піклується Банк. Ну як Банк — Люди, які працюють і відчувається що не просто відсиджують час в офісі, а роблять цей Банк!
Є приказка, що ми рідко цінуємо що маємо. Так от цей Банк я ціную, і втратити ні в якому разі не хочу!
23 липня 2025, 9:40
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!

Oleksii Ch
Oleksii Ch
22 липня 2025, 21:46
З чаржбеками в моно ніколи не було проблем, якщо це справді ситуація, коли чарджбек доречний та допоможе.
Бо тут є шльоцики, що вимагали повернути згідно до правил МПС свої невдалі п2п перекази…

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Корисний досвід контакту з Банком