Відношення до клієнтів погіршується щоденно і щорічно.

Проблема вирішена
oksana2000 19 липня 2025, 0:43
Монобанк зайшов на ринок банківських послуг як додаток в телефоні для зручної роботи клієнтів. з часом перелік послуг збільшувався. Додались комунальні платежі. я перейшла з Приватбанку на оплату в монобанк, про що не раз шкодувала. і видно прийдеться переходити назад. Рахунки можуть не оновитись. Комунальні підприємства пропасти зі списку шаблону. Пишеш у підтримку 19 числа, що рахунків немає. Відповідь, значить нам не надали. як не надали 19 число, а 20 числа термін сплати, хоч би логіку включали. кажу, вони в додатку навіть з переліку пропали, відповідь -вводьте вручну. це за рік третій раз така ситуація. Може вже Ваша технічна служба один раз пропише алгоритм як це має працювати, а як не працює, то сама виправить ситуацію, а не розказує мені, що вручну я маю вводити. Якщо я маю вводити вручну, то навіщо Ви потрібні з такою послугою? я для того й користуюсь цією послугою, щоб не думати і не шукати паперові рахунки і не вводити ІБАН рахунок вручну і всі інші реквізити!
monobank
19 липня 2025, 13:12
Вибачте, будь ласка, за незручності
Обов'язково перевіримо, чому компанії були видалені за адресою
Зробимо все, щоб в майбутньому подібного не повторювалось

SergeyNina
SergeyNina
20 липня 2025, 1:00
Вы из Киева? Я из Киева. Не монобанк использую, но пумб тоже самое. При смене реквизитов на стороне поставщика услуг «оплата недоступна» В этом месяце у меня пропала холодная вода полностью, вывоз мусора и ещё что-то. Данные берутся из гиоц или ввод вручную поставщика услуг. Если что-то меняется в реквизитах для оплаты нужно удалять шаблон оплаты и создавать заново.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Відношення до клієнтів погіршується щоденно і щорічно.