Монобанк та повага до ветерана
Маю статус інваліда війни, брав участь у бойових діях, захищаючи Україну. Через ці обставини на певний час втратив фінансову стабільність, що вплинуло на мій кредитний рейтинг.
На момент звернення до банку маю офіційний дохід понад 30 000 грн/міс., включаючи пенсію та заробітну плату. Готовий був надати всі документи, виписки, пояснення. Проте банк відмовив у наданні кредитного ліміту, не врахувавши ані мій статус, ані поточну платоспроможність.
Водночас, жодного активного боргу або прострочок у мене зараз немає. Але банк не пішов назустріч, навіть попри те, що я звертався з повагою та документальними підтвердженнями.
Дуже прикро, що банк, який позиціонує себе як клієнтоорієнтований, в реальності не готовий підтримати людей, які постраждали через війну, служили, і зараз хочуть відновити свою кредитну історію чесно та відповідально.
Ми щиро поважаємо кожного, хто захищає нашу країну, і нам дуже шкода, що ви залишилися розчаровані.
На даний момент ми можемо надати кредитний ліміт, що відповідає поточному доступному на вашій карті.
Рекомендуємо й надалі активно користуватися картою, своєчасно погашати всі зобов’язання — як у нашому банку, так і в інших установах. Це позитивно впливатиме можливість збільшення ліміту у майбутньому.