монобанк без причини блокує номери телефонів та рахунки

Battlefield 18 квітня 2025, 14:09
18 лютого звернувся до монобанку, для оформлення ФОП рахунку, зателефонував оператору і тут мені автовідповідач видав, що мій номер телефону заблоковано. Це був мій перший дзвінок до банку. Своїм номером я користуюся вже дуже багато років і ніколи не дзвонив до монобанку. Без дзвінка я оформив ФОП через телеграм. При оформленні мені видало, що у мене арешт рахунків і вони вже заблоковані, я винен 37 тисяч гривень. Я офігел від таких подій. Витратив половину дня, з’ясувавши, що у банку була помилка у моїх даних і жодних арештів немає. Тепер мені треба було сплатити податки, це було вперше, я не знав, як це робиться через монобанк. Пишу в телеграм оператору, питаю, як зайти в інтернет-банкінг з комп’ютера? У відповідь, інтернет банкінгу немає, все роби з телефону. У мене проблеми з очима, помилитись у наборі довгого рахунку дуже просто. Є інет банкінг лише для ФОП, дзвоню оператору, щоб дізнатися, що куди вводити для податкової. Мій номер заблоковано, я забув про цей момент. Про блокування номера я писав у чат неодноразово, у відповідь — повне ігнорування або стандартні відписки. Знову пишу оператору, що мій номер був заблокований ще до того, як я став клієнтом цього банку, він попросив мене почекати кілька хвилин. Я чекав майже годину. І ТУТ Ж МОНОБАНК БЛОКУЄ ВСІ МОЇ ГРОШІ. Я не можу зателефонувати до банку, лише чат. Підключився до чату супервізор Олексій, він почав мені ставити умови, щоб мені розблокували рахунки та номер телефону, почав звинувачувати мене в тому, що я надав банку недостовірні дані телефоном, коли я з банком жодного разу не спілкувався і всі свої дані, документи передав з відеоверифікацією при оформленні ФОП. На якій підставі мені заблокували номер телефону та мої рахунки, супервізор Олексій наполегливо морозився відповідати. У результаті мені пів дня дзвонили з монобанку, дуже сльозно просили нікуди про цей інцидент не повідомляти, нікуди не писати, не відправляти до НБУ. Через два місяці після оформлення у монобанку мені розблокували номер телефону. Розблокували рахунки. Пообіцяли, що мені передзвонить цей Олексій та особисто вибачиться. У результаті всі злилися, ніхто мені не дзвонив. Цей Олексій різко захворів, весь день зі мною листувався, але при цьому він хворів, потім дізнаюся, що цей Олексій різко взяв лікарняний і виявився інвалідом. Брехня вигадувалась на льоту і текла рікою. З усього цього я дізнався, що в цьому банку:
— Блокування номерів телефону
— Безпричинне блокування рахунку
— Повний мороз щодо звернення блокування телефонного номера
— Умови та фантазії про якісь недостовірні дані щодо розблокування телефонного номера
— Відсутність відділень
— Відсутність електронного ключа
— Відсутність інтернет банкінгу
— Відсутність кас
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ БАНК
monobank
18 квітня 2025, 21:16
Вибачте, будь ласка, за негативний досвід при спілкуванні з колегами.
Дійсно, на основі накопиченої інформації про звернення з даного номера банк був змушений вжити заходів щодо обмеження додзвону до служби підтримки відповідно до внутрішніх інструкцій. Наразі це рішення було переглянуте та обмеження знято.
Арешт не було знято через некоректні дані в постанові на зняття. Після того, як виконавець нам надіслав коректну постанову, арешт було знято.
На жаль, в діалозі колега вас неправильно зрозумів, через що було заблоковано рахунки. Після уточнення інформації, всі обмеження було знято.
Щодо зворотного зв'язку від колеги, то, дійсно, за станом здоров'я співробітник не зміг з вами зв'язатися, про що він попередив одразу, як дізнався про ваше прохання зв'язатися в телефонному дзвінку.
Приносимо щирі вибачення за всі незручності. Діалоги перевірені, помилки зафіксовані — і ми обов’язково врахуємо їх, щоб надалі покращити якість сервісу.

olexey designer
olexey designer
18 квітня 2025, 15:11
Це гарний приклад що фоп та бізнес-рахунки треба тримати в нормальних справжніх банках, а не в фальшивих псевдпроєктах, які заробляють на видачі мікрокредитів під 140%. Зайдіть в тот же Універсал — вам там прямим текстом скажуть клієнтів манобанків вони не обслуговують тощо манобанк платить гроші за ліцензію Універсалу.
Раджу вашу історію продублювати в фейсбук, твіттер тоді цей СВ скоріш за все звільнять одним днем.
До того ж тощо ви називаєте «банком» відсутнє у офіційному переліку банків https://bank.gov.ua/ua/supervision/institutions
18 квітня 2025, 18:45
Банк заблокировал номер телефона? Интересно как?
18 квітня 2025, 18:48
«- Відсутність відділень — Відсутність інтернет банкінгу — Відсутність кас.» Это как жаловаться что кипил билет на поезд, а он не летает
18 квітня 2025, 22:50
OkeyDoki
OkeyDoki
18 квітня 2025, 23:59
То что моно даже в рекламе говорит что это банк в телефоне, критическое мышление присутствие имеет или нет?
am1
am1
20 квітня 2025, 23:18
Ви безвідповідально підійшли до вибору банку. І навіть коли дізналися що ваш номер телефону заблокований, все одно вирішили відкривати фоп саме в цьому банку. Дивно як на мене.
Я. ..
Я. ..
21 квітня 2025, 9:57
Battlefield

«Я був без поняття, що монобанк був без відділень, без кас і без низки послуг, які надають звичайні банки, доки не зіткнувся особисто з цими питаннями»

Кхм…пєчально…

тобто спочатку ти спробував на собі, а потім почав шукати інформацію, а не навпаки, молодцом…
18 квітня 2025, 22:11
Банк хранит номера в чёрном списке до ручного удаления номера. Банк не имеет возможности проверить перевыпущен номер или нет
18 квітня 2025, 22:48
Два місяці я звертався до вас у телеграмі, що мій номер заблоковано. Я бачу, які ви дбайливі, оперативні та турботливі і прикладаєте максимум зусиль щодо вирішення питань. ДВА МІСЯЦЯ КАРЛ. Перший мій дзвінок був у монобанк 18 лютого, коли я оформлював ФОП, але я так і не зміг поспілкуватися з оператором, бо мій номер був заблокований, це підтвердив ваш оператор, якому я дзвонив і запитував історію дзвінків. Два місяці ви ігнорували моє питання з телефонним номером та у результаті заблокували мої рахунки. Передати недостовірну інформацію я ніяк не міг, це нахабна брехня. Всі свої дані я вам передав під час оформлення ФОП, раніше від мене до вас жодних дзвінків не надходило, прослухайте останні розмови з вашим оператором. Ви самий неадекватний банк. І прослухайте дзвінки від вашого супервізора Олександра, який мене просив нікуди не писати, всі питання вирішимо і Олексій мені особисто зателефонує та вибачиться. Мені так ніхто й не дзвонив. Виходить ваші співробітники пустодзвіни і брехуни
fotograf chunt
fotograf chunt
19 квітня 2025, 10:35
Веб-версия отсутствует потому что основная аудитория физлица, которым надо сбегать в атб за алкогольной продукцией и вывести кэшбек, фоп потом задним числом прикрутили для валютных буратино, которые заряжали этот финансовый суррогат шестизнаками, поэтому такой куцый фоп и остался. У серьезных банков есть веб-версия типа как у укрсиба, пумб.бизнес, райф и др. Поддержкой фоп занимаются те же студенты с дома, прошедшие 1−2 месяца курсов.
Черный список телефонов и клиентов хранится вечно, даже преступникам, и то дают ограниченное количество лет
20 квітня 2025, 17:37
По поводу веб версии. Увы политика практически всех банков — веб версия нужна только юридическим лицам.

Многие банки убрали веб версии для физ лиц. Это очень плохо так как со смартфона можно только копировать и вставлять. Набирать длинные номера счетов и заполнять вручную счета неудобно со смартфона если зрение не очень.

Банк не сможет работать как сейчас и обслуживать юр лица. Юр лица это отделения и офисы обслуживания клиентов с опытным персоналом. Без отделений ещё можно пробовать обойтись но это приведет к массовому мошенничеству с удаленным открытием счетов и дропам

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / монобанк без причини блокує номери телефонів та рахунки