Дали кредитний ліміт, за 2 неділі забрали назад.

Gg Wp 7 квітня 2025, 23:33
21 березня прийшло повідомлення про те що вам доступний кредит до завтра. Декілька раз користувався, було все ок. Заходжу сьогодні, ліміт недоступний. Написав в підтримку дали стандартну відповідь про тисячу чинників «бла-бла-бла». Основна притензія в тому, що про це ніяк не інформується. Бувають різні в житті ситуації. Та і навіщо давати, а потім зразу забирати, якщо за ці дві неділі явно нічого нового не сталося
monobank
monobankua 8 квітня 2025, 13:00
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі

8 квітня 2025, 8:46
Ти просто ризикований, терорист одним словом
8 квітня 2025, 10:11
Открывай банк NovaPay они буквально заставили меня взять их кредитные деньги, спасибо :D
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
8 квітня 2025, 10:13
Пистолетом угрожади?
8 квітня 2025, 12:09
Пропонувати небанківську установу на розширеній ліцензії нбу, замість необанку на ліцензії повноцінного банку, потужненько :)
8 квітня 2025, 12:39

А какая разница? Что там барыги и бандиты не соблюдающие законы что в банках, только вот у новапей есть миллиардный бизнес в виде новой почты, а у банков нибуя)
8 квітня 2025, 12:14
Для вас ничего не произошло, а в банке учитывают все мелочи. Например если не у вас, то может появилась просрочка у жены, родителей. Траты на казино и тому подобное
8 квітня 2025, 12:31
Окей, я це все розумію, ну попередження про зняття кредитного ліміту то повинно бути…
8 квітня 2025, 12:55
Как вы это видите? Внимание завтра мы уберём вам лимит? Снимайте сегодня все пока он есть?
8 квітня 2025, 13:13
Ну хоча б по факту, повідомлення що ліміт прибрали, про доступність його то приходить.
8 квітня 2025, 14:14
Так проверьте уведомления. Всегда присылают сообщение о смене лимитов
ch777
ch777
8 квітня 2025, 15:58
Не беріть мікрозайми, це зло потрібно заборонити в банківських прогах
SergeyNina
SergeyNina
8 квітня 2025, 22:42
Уведомления не всегда доходят, технические сбои у многих банков + ошибки в прошивках смартфонов и встроенная реклама с кучей уведомлений и они теряются. Лучше бы уведомления присылали на электронную почту так бы они не терялись хотя бы и доходили.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Дали кредитний ліміт, за 2 неділі забрали назад.