Списали відсотки за сплачений не протермінований кредит

Проблема вирішена
VitalinaAl 3 квітня 2025, 9:18
1 квітня банк пожартував зі мною, але не смішно. Списали відсотки за кредит, який було повністю погашено 27 березня. Кредит не був протермінованим. Сума була погашена повністю. 1 числа звернулася у службу «турботи». І досі вони дуже стурбовані, але на моєму рахунку досі мінус. Радять користуватися мені іншими картами 😁 дивно, що не іншим банком.
monobankua 3 квітня 2025, 14:08
Дуже перепрошуємо за цю ситуацію! Розуміємо, наскільки це може бути неприємно, особливо після погашення кредиту.
Питання в роботі, ми передали запит по можливості прискорити рішення. Спеціалісти докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше в усьому розібратися. Щойно буде оновлена інформація – з вами одразу зв’яжуться.
Щиро вибачаємося за незручності та дякуємо за ваше терпіння!

MarselKN
MarselKN
3 квітня 2025, 9:59
Если были вне льготного периода и погасили все 27 марта, то процент списан за период 1−27 марта (пока пользовались лимитом)
3 квітня 2025, 10:58
Списали відсотки за кредит, який було повністю погашено 27 березня.

А що не так? Ви ж користувалис кредитом 27 днів.

За протермінований кредит вже не відсотки, а пеню нараховують.
3 квітня 2025, 11:24
Моно банк має пільговий період 62 дні. Гроші з карти були зняті 1.02. Повернуті у повному обсязі 27.03.
3 квітня 2025, 11:47
Почну з головного

Гроші з карти були зняті 1.02. Повернуті у повному обсязі 27.03.

Зняття грошей з карти не потравляє в пільговий період. Проценти рахуются за весь лютий та 27 днів березня.
В пільговий перідо потрапляють лише оплати покупок і не потрапляють перекази грошей на іншу карту чи інший рахунок, а також як вже сказав не потрапляють зняття готівки.

А тепер про інші твої помилки як у відгуку, так і у розумінні того як працює кредитний ліміт карти

Моно банк має пільговий період 62 дні.

0. Не 62 дні, а до 62 днів. Це дуже суттева різниця. Для боргу сформованого 28 лютого пільговий період закінчится на 30 квітня, а 31 березня.
1. Ти пишеш про кредит, а не про кредитний ліміт карти. При погашені кредиту проценти нараховуются з першого дня.
2. Ти назвав дату 27 березня, але не назвав дату коли був сформований цей борг по кредиту. Ми маємо самі вигадувати чи ти вліз в борг в березні, чи в лютому, чи в січні? Якщо борг був сформований у січні то цілком очікувано що Монобанк нарахував відсотки — дивись пункт 0.
3 квітня 2025, 11:53
Якщо не агритися, та уважно перечитати, то у попередньом коментарі вказано, що гроші з кредитного ліміту були зняті 1.02. Повернуті у повному обсязі 27.03. Що фактично складає 55 днів. 27.03 кредитний ліміт було змінено на 0.
3 квітня 2025, 11:54
Якщо не агритися, та уважно перечитати, то у попередньом коментарі вказано, що гроші з кредитного ліміту були зняті 1.02.

Якщо уважно прочитати мій коментар то видно що я на початку прокоментував саме цю нову інформацію і пояснив чому нараховані проценти.

І лише потім прокоментував що не так з відгуком в якому цієї інформації немає.
3 квітня 2025, 12:46
Пільговий період у monobank триває до 62 днів і поширюється на ВСІ операції, включаючи зняття готівки, перекази між картками, розрахунки в магазинах та онлайн-платежі. Це, доречі, підтверджують і працівники служби підтримки.
berdinsh koder
berdinsh koder
3 квітня 2025, 16:59
Раджу не витрачати час на банківських ботів, їх завдання переконати вас в тому що ви неправі. 2 повних місяця пільговий період. Оскільки деякі місяца мають 28 днів тому й період до 62 днів
3 квітня 2025, 17:09
Пхах, банківський бот каже що не треба витрачати час на банківських ботів…

2 повних місяця пільговий період

брехня від банківського бота бо в жодному українському банку такого пільгового періоду немає

Оскільки деякі місяца мають 28 днів тому й період до 62 днів

не дивно що тебе виставили на мороз бо в тебе навіть з арифметикою першого класу великі проблеми

62 дні це коли підряд два місяця по 31 дню, наприкла грудень+січень чи липень+серпень і тільки у випадку коли борг по кредитному ліміту з'явився в перший день першого місяця

у твоему ж прикладі навіть якщо влізти в борг 1 лютого бо пільговий період складе лише 58 днів.
olexey designer
olexey designer
4 квітня 2025, 11:31
Це відомий баг в манобанку. Потім з купи бідолах списуються зайві відсотки якщо вчасно не звернулися щоб їм виправили проблему
Я. ..
Я. ..
3 квітня 2025, 11:30
Цікаво як вирішиться ситуація
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
3 квітня 2025, 12:05
Всё правильно там, просто недопонимание из-за того что не читаем договоры
ch777
ch777
4 квітня 2025, 8:33
На цьому пригоди не закінчились, у договорі клієнтка погодилась на відкриття договору кредита строком на 25 років з терміном позовної давності 30 років
4 квітня 2025, 12:16
Важлива думка продавця дурману.

А відкриваючи кредитну картку вона хотіла щоб банк не погодив їй кредит?
А ще буквально три роки тому ви не нили хором що Монобанк поганий бо НЕ роздає кредитні ліміти наліво і направо.

29 квітня 2025, 11:38
Банк повернув гроші в повному обсязі. Всім дякую! Головне: читати договори і знати свої права.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Списали відсотки за сплачений не протермінований кредит