Заблокували рахунок, лишил без грошей

oleksandr45 22 березня 2025, 18:26
Доброго дня, ситуація така. Купляв криптовалюту через p2p на байбіті., буквально через годину дві продав через CryptoBot. І зробив так ще раз, заблокував фінансовий моніторинг. Працював з суммами по ліміту Надав купу документів про дохід мами так як
monobankua 23 березня 2025, 13:41
Розуміємо, що ситуація може викликати незручності.
На вимогу НБУ банки перевіряють усі зарахування коштів, тому будь-яке зарахування може потрапити під перевірку, і може знадобитися надання документів, що підтверджують їх походження.
Зараз триває перевірка, і якщо буде потрібна додаткова інформація або буде результат, ми обов’язково зв’яжемося з вами.

22 березня 2025, 19:53
У фінмона немає ніяких лімітів. Можуть перевірити навіть дохід в 1 гривню.

Вцілому дуже дивнл бачити в 2025 році людину яка робить вигляд що не знає як Монобанк ставится до мамкіних криптобізнесменів і скаржится що банк заблокував його маленький бізнес.
25 березня 2025, 18:48
Брехун_) есть лимит 400к в мес ст 20 пвк\фт либо финмон должен иметь обгрунтовану пидозру на клиента что он или его отправитель связаны с легализацией отмыванием и бла бла бла
25 березня 2025, 19:19
400 тис это обязательный фин мон, до 400 к выборочно на основание ДКБО.
27 березня 2025, 10:50
400 тис это обязательный фин мон, до 400 к выборочно на основание ДКБО.

Это где такое в законе о легализации отмывании написано или скинь ДКБО что там написано что выборочно финмон и счёт должен быть в блоке:? я чёт сомневаюсь что такой бред там будет
1 квітня 2025, 23:09
Открой ДКБО, прочитай внимательно еще раз (подсказочка: можешь использовать ключевые слова).
25 березня 2025, 19:29
Немає ніякого ліміту 400 тис, це порогове значення. Якщо сума ОДНІЄЇ операції більше цього порога то фінмон обовʼязковий. Якщо сума операції меньше то робити фінмон чи ні — вирішує банк.

Валерчік, ти ВЧЕРГОВЕ демонструєш що закон про фінмон не читав і не розумієш базових норм закону.
SergeyNina
SergeyNina
22 березня 2025, 22:10
Если вы переводите большие суммы на протяжении короткого времени все равно на лимит. Условно у вас лимит 50к в месяц. Если вы за день сделаете переводов на 48 к получите финансовый мониторинг. Это арбитраж криптовалюты. Это сильно не нравится банкам так как у клиента куча переводов за короткое время. Скорее вы перевели на карту дропа и в этом проблема. Банку нужны ваши документы о доходах, не мамы, надеюсь вы не использовали её карту для торговли криптой.
22 березня 2025, 23:55
Карту використовував свою
24 березня 2025, 9:11
Не використовувати цей псевдобанк для крипти якщо ви не маєте деяких зв’язків там, то за крипту вам одразу блок карток
30 березня 2025, 20:41
Вже поняв, монобанк ****
2 квітня 2025, 10:55
Иди налоги заплати.
23 березня 2025, 16:01
На вимогу НБУ банки перевіряють усі зарахування коштів, тому будь-яке зарахування може потрапити під перевірку, і може знадобитися надання документів, що підтверджують їх походження.

А где написано что при проверке счёт клеинта должен быть в блоке и банк должен спросить куда клиент перевод делал нарушая 1066 цку и 62−63 ку где клиент должен оправдываться что он ничего не нарушает:?)
23 березня 2025, 17:01
Про це сказано в законі про фінмониторинг. Який ти так і не прочитав.

А в статті 1066 прямо вказано що блокування можливе якщо є закон який це дозволяє банку це робити чи забовʼязує банк це зробити.

Блокування рахунку відбувається не в рамках кримінальної справи тож стаття 62 конституції ніяким боком до цього випадку.

Стаття 63 взагалі не про це.
23 березня 2025, 21:39
Он там говорит уже что с челиком в суд подал, жду не дождусь решения уже.

А то номер судового дела он не дает…
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
23 березня 2025, 22:41
Это диванный адвокат
24 березня 2025, 11:08
Зараз Валєрка розповість, що по «закону» кожному громадянину банк зобов`язаний надавати рожевого поні)))
25 березня 2025, 18:51
Ребята. боты банковские не спорьте, я скоро статью по суду напишу) вы ж понимаете что вас заставили писать лживые коменты потому что банки боятся что их задавят судами, выйдет статья, все увидят номер дела, зайдут в судовой реестр почитать суть и поймут что им крышка:)
Я не виноват что человек живущий в зоне боевых откуда суды внезапно выехали, где разбомбили здание суда, и дело зависло на 7 мес его перенаправили в другой суд в Днепре. Такое бывает чё вы кипишуете
25 березня 2025, 19:18
Номер судового дела, тебе что молотом нужно дать по голове я не понимаю просто.

какие к черту лживые комментарии, самый главный врун на данный момент это ты, потому что банально не можешь подтвердить свои слова, даже номер судового дела скинуть не можешь.

и ах да учитывая твои рекламные предложения на тебя отликнулся только 1 человек, забавно, даже паршивый инфоциган и то больше людей может одновременно обслуживать…

P.S. в принципе по той инфе что ты дал по поводу переноса можно поискать и найти что там за дело, но зачем мне это, я же уже год жду великую месию когда он уже разгонит весь этот паршивый фин мониторинг банковский., но почему то банк как блокировал мамкиных бизнесменов так и блокирует…
olexey designer
olexey designer
26 березня 2025, 10:24
Тут саме у цьому розділі купа брехливих коментів від моноботів які захищають манобанк та у будь-якому випадку роблять винним клієнта, а те що клієнт ніяк не захищен від безкарності фінмона, який одним блокує картки за 2000 грн, а іншим спокійно дозволяє продавати повітря у оплату частинами так міняти крипту у величизних розмірах
27 березня 2025, 10:52

Ты совсем глупый? Судовое дело я не даю лишь потому что там информация личная человека на данный момент, как только суд завершится и дело перейдёт в реестр открытого доступа откуда вся личная информация перепишется в названия ОСОБА1 ОСОБА2 и прочее, терпение имей, всё будет не переживай:)

Куда мне спешить? У меня в кармане вечность, я помогаю людям никуда не спешу, человек сам откроет закон прочитает и поймёт, ага Валерка правду пишет, а другие комментаторы не могут сослаться на закон что действия банка сгидно чинного законодавствa, что тебя так бесит не пойму ты что тоже банковский сотрудник и попа дымит?
Я ни у кого ничего не прошу это по воле желания, я достаточно обеспечен :)
25 березня 2025, 19:31
Ще одну статтю?

А що з раніше написаною?
25 березня 2025, 18:54

Ну ты хоть раз покажешь мне статью которую ты тут внушаешь? я тебе раз 5 точно писал ты всё время сливаешься.
Как называется статья в законе про финмониторинг твой) где написано что банк для проведения финансового мониторинга имеет право заблокировать средства клиента без доступа использовать эти средства чем нарушает свободу человека в его средствах
25 березня 2025, 19:32

Тобі показати 62 статтю Конституції?

Про неї ти пишеш мені вперше.
27 березня 2025, 10:58
Тобі показати 62 статтю Конституції?

Статью где написано что при проведении финансового мониторинга банком банк обязан заблокировать средства клиента для выяснение своих нюансов, вот такую:) тыж ссылаешься что действия банка законны и блокировка так же
25 березня 2025, 19:42
Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Підозра яка виникає у банка по відношенню до операції клієнта не є частиною кримінального процесу. Банк не висуває клієнту звинувачення у скоєнні злочину. Банк не відправляє клієнта в тюрму. Та власне банк ніколи і не міг би це зробити: звинувачувати у скоєні злочину можуть виключно правоохоронні органи: поліція, СБУ, прокуратура, ДБР і так далі. Щоб звинуватити людину треба в першу чергу мати зв’язов між діями клієнта банку та якоюсь зі статей кримінального кодексу. А отримання переказу не може бути злочином, тим більш що поліція, СБУ, прокуратура, ДБР і так діла — поняття не мають що людина щось отримувала, відповідно і звинуватити її ніяк не можуть. А ще ж треба щоб це звинувачення пройшло суд -- і тільки тоді людина буде офіційно вважатись злочинцем і має отримати кримінальне покарання. Саме про це цей абзац.
25 березня 2025, 19:44
Ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.

Як ми вже з’ясували в попередньому коментарі - банк не висуває клієнту звинувачення у вчинені злочину. Тож клієнту і не потрібно апелювати до цього абзацу.
27 березня 2025, 11:01

Это ты выяснил между собой или что:? Блокировка средств может быть только в случае ст 23 закону ПВК\ФТ где банк имеет наявну информацию что данные средства связаны с легализ отмыванием, блокирует средства до 2х рабочих дней передаёт дело в НБУ где оно либо опровергает действия банка либо так же до 7ми рабочих дней расследует дело.
Других блокировок в этом законе нет, а значит блокировка = тому что банк обвинил клиента в нарушении закона о легализации отмывании и т. д. и т. д.
25 березня 2025, 19:45
Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

Як пи вже з’ясували в попередньому коментарі - банк не звинувачує клієнта. В банка просто немає таких прав, тож навіть якби він хотів це зробити — він не може.
25 березня 2025, 19:45
У разі скасування вироку суду як неправосудного держава відшкодовує матеріальну і моральну шкоду, завдану безпідставним засудженням.

Оскільки банк ніякий суд не проводить — цей абзац взагалі ніяк не може стосуватись того що ми обговорюємо.
25 березня 2025, 19:46
Валерчік, ти отримуєш оргазм від того що тебе мокають мордою в твою брехню? Чи щось інше рухає тобою вже більше року писати абсолютну маючню на цьому форумі?
27 березня 2025, 11:03
Пока ты ещё ни разу не доказал законом на то что ты ссылаешься, а я тебе конкретные статьи кидаю которые ты пытаешься перекручивать урезать их и всячески обманывать:)
24 березня 2025, 9:15

Це загальний шаблон написаний для копіпастингу, який скидають клієнтам або тут або іншими каналами звернення, набери їх по телефону, ти цю ж фразу почуєш голосом, як зачитує з екрану ботооператор
24 березня 2025, 11:09
Валерка Котовский

слухай, а ти юрфак закінчував чи ти самоучка? ну дуже цікаво просто
24 березня 2025, 11:05
«Купляв криптовалюту через p2p на байбіті»

ясно, далі можна не читати
24 березня 2025, 11:06
«Працював з суммами по ліміту»

якому ліміту? 400к? чи твої 50к на місяць якщо ти без офіційних доходів і ризикований клієнт? так це байдуже, це верхня твоя межа, коли банк В БУДЬ-ЯКОМУ ВИПАДКУ буде запитувати в тебе документи, але системі може не сподобатися будь-який переказ.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Заблокували рахунок, лишил без грошей