открытие карты

Проблема вирішена
miami420
ну что ж, история интересная, получилось так что на год заблокировали карту из-за того что им показалось что высокий оборот по карте 30−40т в месяц в итоге блокнули счет, после чего спустя год прислали письмо о том что банк пересмотрел блокировку и рады открыть заново, думаю открою, но не так все просто, сегодня уже свыше двух недель как они не могут найти причину и требуют больше времени что бы ее открыть, кормят завтраками постоянно, и наши специалисты работают над вопросом
monobank
Дякуємо за ваше терпіння та перепрошуємо за тимчасові складнощі, які виникли.
Ми готові знову відкрити вам картку тому можна почати реєстрацію.
Додатково ми написали вам в особистих повідомленнях.

18 березня 2025, 14:02
Почитай отзывы угомонись и тикай)Если у тебя нет оф дохода не надо открывать счёт в этих шмоно банках) открой в ощад привате и радуйся:)
18 березня 2025, 14:42
Ти шо аля улю жени гусей таке радити…от де де, але без офіційного доходу пертися в беспощад і примат банк…а фіншмон усюди є, в будь-яких банках, почитай відгуки, вийди з печери :)

p.s. в беспощад та примат пруться тільки пенсіонери, шо ти радиш людині, порадив би пумб якийсь, чи там, сенс, а не оцих двох динозаврів…
18 березня 2025, 15:26
Еще один. Пумб и сенс тоже по фин мону еще те проверяторы.

Електронными кошельками надо пользоваться
19 березня 2025, 10:46
«Пумб и сенс тоже по фин мону еще те проверяторы.»

Так, спору нема, але якщо ти обрав би не умовні пумб і сенс, а примат і безпощад — то мені тебе шкода :D
22 березня 2025, 17:39
Пользуюсь тем и тем банком, даже иногда вывожу из крипты, пока проблем не наблюдал
22 березня 2025, 15:51
p. s. в беспощад та примат пруться тільки пенсіонери, шо ти радиш людині, порадив би пумб якийсь, чи там, сенс, а не оцих двох динозаврів…

Чушь не пиши:) при чём тут пенсионеры, речь идёт о надёжности) пумб и сенсы так же блокают счета по беспределу) на пумб банк судовое дело у знакомого, так что ждём решения суда
24 березня 2025, 11:13
«на пумб банк судовое дело у знакомого, так что ждём решения суда»

посилання на єрср чи хоча б номер надішлеш?))
ch777
ch777
18 березня 2025, 15:33
Автор поліз ще у те болото, в якому купа криптанів, продавців повітря та гімнокурсів в оплату частинами, казиношників та арбітражників, псевдоволонтерів та збирачів на картки. Фінмон рандомно блокує рахунки на «перевірку» на півроку. В нормальних банках всіх цих шахраїв виставляють за двері одразу та якщо по рахункам нема підозрілих операцій по 30−40К як у автора то нічого не блокують
19 березня 2025, 10:47
Чому виття лопухів, котрі скидають передоплати невідомо кому не припиняється)))
19 березня 2025, 1:07
19 березня 2025, 10:48
SergeyNina

«Если нет оф дохода не превышай 20 к в месяц максимум 30к иначе будет тоже самое. Тоже самое будет в любом банке.»

Вони цього не розуміють, і «думають», що це так працює тільки в моно)))