Стають шарашкіною конторою.

dimonech11 28 лютого 2025, 17:21
І так кредитний ліміт, користувався, все було добре, але сьогодні надходить повідомлення що користування кредитними коштами обмежено, я кладу просто кошти щоб залишатись в пільговому періоді та користуюсь ними, сьогодні щоб залишитись в ньому мені треба покласти ще 16000, я хотів покласти ці кошти я їх на карту і закину, але користуватись вже ними не зможу через обмеження, зарплату ще треба чекати до 10 числа, ну типу розумієте що банк такими діями хоче вас увігнати в борги, а якщо б цих коштів банально не було банк би почав накручувати %, думайте 1000 разів перш чим брати у них кредити, в один момент вас підставлять і ніяк не вирішать, про обмеження або зміну ліміту треба якось попереджати, а не в останній день місяця робити такі дії, завжди раніше довіряв моно, а зараз стаються просто шарашкіною конторою з дозволом НБУ, на зустріч не підуть, вони будуть спиратись на свої правила та і все, а роблять з себе вигляд що типу дбають про кожного клієнту, з вас здеруть все. НЕ БЕРІТЬ КРЕДИТИ в моно, платив завжди вчасно по кредиту без єдиної прострочки, а зараз просто підставили.
28 лютого 2025, 19:31
Розуміємо, що ви розраховували на ліміт
Наш банк аналізує багато факторів, які можуть вплинути на наявність або зміну кредитного ліміту. На жаль, зараз ми не можемо вам запропонувати встановлення кредитного ліміту
Це не остаточне рішення, в майбутньому ліміту може бути встановлено

Три літри
Три літри
28 лютого 2025, 21:24
Ти не маєш фінансової подушки, а винний в цьому банк? При тому що мова йде навіть не про місяць, а про 10 днів.

Хіба банк змушував тебе брати ці гроші в кредит і витрачати їх?
am1
am1
1 березня 2025, 8:48
Банки звичайно не примушують брати кредит. Вони просто навʼязливо рекламують, переконують, а іноді навіть вмовляють своїх клієнтів взяти кредитну карту і скористатись лімітом)))
2 березня 2025, 19:14
Маркетинг работает хорошо, клиента получили, а потом он уже понимает куда попал.
Только подход странный, 1 недовольный клиент, отговорит больше, чем довольный приведет. И 50 грн за нового клиента тут не помогут.

У меня, после того как моно перепутал платежи и обвинил меня в каких-то левых доходах, абсолютно все друзья удалили их приложение и забыли про банк.
Теперь доносим полезную информацию и клиентам, которые приходят подключаться :)
2 березня 2025, 19:16
Человек как минимум рассчитывал на деньги, который брал в долг на подходящих для него условиях на момент займа. Увы, но не все кто пользуются рассрочкой, имеют 100% обеспечение на всякий случай :(

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Стають шарашкіною конторою.