подумайте перед відкриттям рахунку ФОП
| USD | 42 | 42.3693 |
Але я нічого не припиняв, про що одразу написав в підтримку. Один рахунок було видалено, інший був активний. Підтримка не відповіла чому один рахунок закрили, але я перепитав, чи можу я скористатися другим рахунком. Мені підтвердили, що я можу змінити реквізити в договорі на другий рахунок та їм користуватися. По першому рахунку попросили почекати, бо була якась технічна помилка.
Пройшло два місяці, я підписав акт і мені контрагент відправив кошти. Заходжу і бачу, що мені і другий рахунок видалили. Ніхто не зв’язався зі мною щодо можливих технічних проблем, просто видалили рахунки. Пропонують у застосунку знову відкрити рахунки «спочатку». Я відкрив рахунки знову і бачу, що IBAN там вже інші.
Висновок такий — три місяці листування із підтримкою, яка радить тільки чекати, дві додаткові угоди про зміну реквізитів та додаткова робота для бухгалтерії контрагента.
Монобанк на це відповів «перепрошуємо за можливі незручності». От і все, витрачено купу часу та бухгалтерія контрагента вважає що я дуже дивний, бо кожен місяць треба готувати папірці про зміну реквізитів.
Не знаю чи тільки мені так щастить, але не рекомендую монобанк для роботи із бізнесом, вони не вміють правильно комунікувати та виправляти свої помилки
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі