Просять звітувати за витрати грошей
| USD | 42 | 42.3693 |
Волонтер зібрав на ремонт машини кошти, пройшов перевірку у вашому банку, ви надали статус волонтера
Перевів мені кошти, ви заблокували рахунок
Сказали що треба підтвердити особистість через дію
Я підтвердив
Потім сказали що треба підвердити походження коштів, також все підтвердив
Також надав військовий квиток свій і посвідчення учасника бойових дій
Потім почали просити переписку з сто з яким домовлялись про ремонт авто, потім начали на іншу тему
Що були поповнення вбет і все дійшло до того що просили виписку про вивід коштів за місяць з особистого кабінету, скріншот з ПІБ, поштою і номером телефону з особистого кабінету, скріншоти переписки з друзями
Не зовсім розумію як це повʼязано з перевіркою даного платежу і чи може взагалі банк просити таку інформацію і ще і так сильно давити на людину, коли питаю навіщо ця інформація і як вона з цим повʼязана, мені просто пишуть що надасте цю інформацію чи ні
Потім я пройшов перевірку і мені пишуть що все добре але я повинен буду звітувати за витрати
Тобто самостійно писати і надсилати в банк звіти за гроші які витрачаю, це дійсно потрібно робити?
Банк зобов’язаний перевіряти транзакції клієнтів відповідно до вимог чинного законодавства.
Бачимо, що на поточний момент питання щодо блокування вже вирішене.
Для збереження прозорості та відповідності вимогам, банк очікує звіти щодо витрат коштів, щоб підтвердити їхнє цільове використання.