Банк не відає кошти

Проблема вирішена
Яна Пасічник 31 січня 2025, 10:00
Банк не відає мені мої кошти, начну с того що банк обмежив користування застосунком, на карті залишилися кошти які я не можу вивести. Після довгих переписок з оператором, у мене попросили карту другого банка щоб перевести залишок з карти монобанк на карту другого банка, з того часу пройшов місяць, кошти так і не повернули. Сумма не велика, але це мої гроші, виходить банк в мене іх вкрав, в чат боті одна і та сама відповідь«ми робимо все можливе", невже для того щоб перевести кошти з карти на карту потрібно стільки часу. Катигорично не рекомендую даний банк!!!
31 січня 2025, 12:50
На жаль, за тими даними, що у нас є, колегам не вдалось з вами зв'язатися
Ми написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації щодо виведення залишку коштів

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
31 січня 2025, 15:15
Интересно, что это за данные у банка, по которым не удалось связаться с клиентом :)
Получается, моно, открывает без проблем карточки на левые данные? именно такой вывод с их ответа.
Яна Пасічник
Яна Пасічник
2 лютого 2025, 13:10
З моменту як я написала відгук, банк зі мною звязався, но кошти так і не повернули, я і заяву написала, і пройшла відеоконференцію, но все безтолку. Ятак розумію що вже нічого і не повернуть, сумма 4300 грн, не великі гроші, але чому я повина їх дарувати банку? Якщо не дай боже просрочити кредит хоча б на одинь день, вони з тебе стрясуть все до копійки, а чужі гроші повертати не обоснованно так виходить!
olexey designer
olexey designer
3 лютого 2025, 16:00
Пишіть скаргу в НБУ https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals про тощо манобанк прийняв заяву за переказ грошей при закритті рахунку але відмовляється видати залишок, порушуючи ЗУ про банки

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693