Жахлива помийка і катівня
| USD | 42 | 42.3693 |
Виникло питання на яке оператор Юлія не змогла дати відповідь.
Зробив їй зауваження.
Питання, до речі, запамятовуйте це важливо, було в тому що мені надійшов платіж він невідомої організації.
Вона сказала що немає в них інформації звідки.
Намагався припинити розмову але вона вирішила що має право покарати мене за зауваження і почала продовжувати писанину, не зважаючи на ТРИ!!! вимоги припинити і завершити чат.
В результаті попросив табельний номер і повідомив що напишу скаргу в НБУ, у відповідь вона виявила підозрілим МІЙ ПЕРЕКАЗ з моєї карти на іншу мою карту в середині додатку.
І заблокувала мені рахунки.
Написав скаргу.
Знаєте що зробив керівник лінії?
Заблокував мій номер.
Щоб я не міг зателефонувати і розблокувати карти.
Але вся сіль в тому що він на цей момент знав що я їду до місця служби.
І залишився в чужому місті, вночі без грошей.
Зателефонував з іншого номера де оператор відмовилася представитися і на вимогу зареєструвати скаргу почала перебивати, хамити, голосно сміятися і повідомила що і цей номер буде заблоковано, а мої гроші вони не повернуть і причину пояснювати не будуть.
Потім повідомили щоб очікував 3 дні на відповідь.
Хоча вже сказав щоб закрили рахунки, оскільки їх тримав лише через те що до початку січня працював рятувальником і отримував зарплату на моно, тепер він мені не потрібний.
В результаті без шапки бо моя мокра, залишився без грошей вночі на морозі.
А їм весело і смішно.
А потім прислали повідомлення що клієнти це добре, але найбільше цінуємо співробітників.
В результаті ніч, холодно, грошей нема, бо їх викрали.
А монобанківці відверто в голос сміються.
Водночас інформація, наведена у відгуку, не повністю відображає всі обставини події. На жаль, ми не можемо розголошувати деталі, оскільки це порушило б банківську таємницю.
Безпека коштів клієнтів є пріоритетом для банку. Якщо співробітник отримує інформацію, що клієнт не підтверджує операції списання, він діє відповідно до встановлених правил, щоб захистити кошти і намагається допомогти розібратись, щоб запропонувати варіанти рішення ситуації.
Ми завжди прагнемо надавати якісний сервіс. Ваше звернення вже зафіксоване та передане для перевірки якості комунікацій.
Зараз фахівці ретельно аналізують ситуацію та зв'яжуться з вами для надання інформації та допомоги у вирішенні питання