ВХІД
Повернутися

Обмеження на користування кредитними коштами

Тетяна Шаманська 24 січня 2025, 20:41
Була клієнтом цього банку багато років! На моїй карті є кредитний ліміт.Користувалася карткою активно, на ній були і кредитні гроші, і мої. Також були розстрочка та оплата частинами Я дуже часго користувалася цими послугами, ніколи не було прострочення платежів. Але ці функції чомусь банк відключив по моїй карті.Також без попередження.Ситуація яка склалася сьогодні просто мене шокувала.При спробі зробити переказ на іншу карту, вискочило повідомлення про обмеження в користуванні карткою. Тобто це трапилося просто так, без будь-яких попереджень. За всі роки користування карткою у мене не було жодного простроченого платежу за кредитним лімітом.Подзвонила в службу підтримки банку, вони навіть не можуть обґрунтувати чому трапилася така ситуація з моєю картою. Відповідь була така банк так вирішив Потім вони мені передзвонили і сказали что потрібна верифікація по відеозв'язку.Добре передзвонила їм, пройшла цю верифікацію.
В результаті, обмеження по карті так і залишилося. Запропонували погасити весь кредитний ліміт, а потім вони можуть переглянути. Тобто зробили так що карткою я вже користуватися не можу.Виникає питання тоді навіщо потрібен такий банк, якщо кошти на рахунку просто так можуть заблокувати. Зараз хочу погасити кредитний ліміт та закрити карту взагалі і більше ніколи не зв’язуватись із таким банком як МОНОБАНК! Не рекомендую цей банк! Немає довіри взагалі! Висновок такий, переходжу в інший банк.
monobankua 25 січня 2025, 13:35
Ми розуміємо, що ваші очікування були іншими.
Наш банк ретельно аналізує низку факторів, які впливають на встановлення та розмір кредитного ліміту. Колеги додатково розглянули ваш запит, на жаль, рішення залишилося без змін.
Наша картка є зручною і для дебетового використання. У застосунку ви зможете безкоштовно: поповнювати мобільний телефон, оплачувати комунальні послуги та здійснювати перекази, отримувати кешбек за транзакції, що приносить додатковий дохід.
Рекомендуємо продовжувати використовувати картку для повсякденних витрат. Інформація про ваші активності може підвищити ймовірність перегляду рішення у майбутньому. Якщо зміна кредитного ліміту стане можливою, ви отримаєте пуш-повідомлення у вашому застосунку.

Тетяна Шаманська
Тетяна Шаманська
25 січня 2025, 14:10
Ви знаєте після того випадку, що ви мою універсальну карту перевели в дебетову без жодних пояснень і попереджень, мені вже просто здається небезпечним користуватися картами вашого банку.
radio rogal
radio rogal
25 січня 2025, 22:01
Закройте карту и обслуживайтесь в других банках, сейчас почти все подряд суют кредитки с нормальным лимитом и не слушать сказки «про активное использование карты», это бесполезно то что бан на повышение кредитного лимита могут поставить минимум на год
Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
26 січня 2025, 13:42
«Наша картка є зручною і для дебетового використання. У застосунку ви зможете безкоштовно: поповнювати мобільний телефон, оплачувати комунальні послуги та здійснювати перекази, отримувати кешбек за транзакції, що приносить додатковий дохід.» — это сейчас минимальный набор любого банка.
Выкидывайте карту моно и даже не думайте.
В других банках и кэшбек по большему количеству категорий да и партнеры отличные.

Показывать что в 2025 году очень круто пользоваться дебетовой картой может только недобанк.

Но и тут могут быть нюансы. Вы пополните свою карту, вам ее заблокируют и потребуют подтвердить доходы, с которых вы ее пополнили :) а ут уже светит блокировка по 15 статье, которую так любит моно.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Обмеження на користування кредитними коштами