Досвід повернення грошей від Монопей

dimazah30 24 січня 2025, 12:30
Зробив у продавця оплату через Монопей карткою Приватбанк 18.12.
04.01 звернувся до підтримки Монопей оскільки продавець не відіслав товари і не відповідає на дзвінки, попросив заблокувати його. Мені відповіли що можливе і повернення грошей, орієнтовний строк до 20.01 але зазвичай раніше. Станом на 24.01 зі мною не зв’язалися. Чат підтримки повідомив що спеціалісти що працюють над проблемою.
На прохання надати конкретні строки відмовили. Політику повернення грошей пояснити також відмовили. Тобто конкретики «навіть якщо ми не зможемо добитися повернення від продавця за 120 днів, повернемо гроші за свій рахунок» або «ми просто намагаємося звязатися з продавцем замість вас, якщо ми не зможемо добитися повернення від продавця за 120 днів, відмовимо у поверненні» нема. Друга опція для мене не має сенсу, оскільки я впевнений що продавець гроші добровільно не поверне.

Тому заявку на повернення в Монопей я відмінив і оформив стандартний чарджбек Мастеркард, там є конкретний строк 120 днів і у випадку доведеного шахрайства гарантоване повернення.

Якщо ви впевнені що мали справу з шахрайством, то на зв’язок з Монопей можна не витрачати час. Я розумію, що Монопей напевно не зобов’язаний законом повертати мені гроші, але краще тоді одразу про це казати, щоб я не чекав 20 днів.
monobank
24 січня 2025, 15:37
Приносимо вибачення за цю ситуацію
Обов'язково проведемо перевірку дій та діалогів зі співробітниками, щоб в майбутньому зворотний зв'язок надавався у встановлені терміни
Зробимо все, що в майбутньому надавати лише якісний сервіс
Колеги написали вам в месенджері, стосовно повернення коштів

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
24 січня 2025, 16:20
Внутренние политики банка запрещают говорить клиентам информацию, которая их касается :)
Это они клонируют в каждом ответе.
Общение в чате моно = 100% потеря времени это прям в яблочко.

А так, реальных мошенников банк не замечает, они продолжают отлично работать ровно как и карты 100% дропов.
ch777
ch777
24 січня 2025, 16:31
Що там ваша проблема з монопей купу клієнтів, які накупили через оплату частинами товарів ошукав цей псевдобанк та платять тепер за кредити дропам, якім співробітники моно успішно дозволили кредитування https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/review/386385/
27 січня 2025, 16:11
Я теж купив в energyhub. Думав ім'я компанії неважливе. Дякую за коментар.
27 січня 2025, 15:49
Відповідь банку — власне те що я і очікував. Сказали що повернути гроші не вдалося. В цьому саме і суть проблеми — треба було одразу повідомити що «ми просто намагаємося звязатися з продавцем замість вас» і не обіцяти повернення грошей, та щей приписувати що зазвичай повертаєте раніше. Я б тоді не витрачав час і одразу подав на чарджбек.
Java Vetal
Java Vetal
27 січня 2025, 16:55
Це класичній підхід футболити клієнта та годувати обіцянками, на цей випадок є стандартні механізми — чарджбек, суд та поліція (шахрайство) Банк ніколи добровільно не віддасть свої гроші, бо це програш в суді, мінус премія менеджерам і т.п.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Досвід повернення грошей від Монопей