не открывают карту национального кешбека, пи заблокированной черной карты
| USD | 42 | 42.3693 |
Банк без отделений это не банк, это шарашкина контора, решить какой-то вопрос по претензиям не возможно, т.к. отделений нет, квитанций с мокрой печатью не получишь, для получения денег необходимо заказывать за неделю, а если в банке партнере нет денег, необходимо ждать еще, в банке партнере клиенты МОНО банка, отходят на второй уровень, т.к. у банка партнера в приоритет свои клиенты, а потом все остальные.
— плюсы Моно банка нет
— МИНУСЫ
1. нет отделений банка и касс для получения и внесения наличности, а также решить вопросы (получить квитанцию с мокрой печатью, разблокировать карту, получить новую по утере или сроку действия).
2. нет своих банкоматов для получения наличности
3. нет своих терминалов для внесения наличности
4. платное получение карток
5. Не полной функционал приложения, не возможно связаться со службой поддержки
через приложение (только через мессенжер).
6. Банк не отстаивает своих клиентов, если возникают спорные ситуации по обслуживанию в отделениях банков партнеров и терминалов пополнения счета
7. комиссия за снятие личных средств с карты.
8. нет карт для выплат, белая карта — я не считаю это карту для выплат, это для
получение зарплаты, если есть зарплатный проект
Розуміємо, що відсутність фізичних відділень може для когось викликати певний дискомфорт, але ми робимо все, щоб забезпечити максимальну зручність, простоту та привабливість тарифів для наших клієнтів.
Усі питання можна легко вирішити дистанційно — через підтримку в месенджерах або телефоном. Якщо вам потрібні квитанції чи інші документи, ми безкоштовно надішлемо їх через Нову Пошту.
Щодо фінансових операцій, хочемо уточнити: ви можете знімати кошти у будь-якому банкоматі на території України. Цільові виплати, такі як зарплата, виплати СПД, пенсія, соціальні виплати та субсидії, можна знімати без комісії (до 50 000 грн на місяць). Біла дебетова картка дає можливість відокремити особисті кошти від кредитних та на неї ви можете отримувати ці виплати. Для особистих коштів комісія становить лише 0,9%, а для кредитних коштів — 4%.
Поповнювати картку готівкою чи переказом також дуже зручно — монобанк не бере комісії за такі операції.
Також немає комісії при поповненні через термінали та каси наших партнерів.
Ми дуже цінуємо кожного клієнта і завжди готові розглянути кожне звернення індивідуально. Також у випадку складнощів із партнерами, ми робимо все можливе, щоб допомогти вирішити ситуацію.
Додатково ми передали ваші звернення стосовно розблокування картки та відкриття картки Національний кешбек на перевірку якості комунікації, та вживемо необхідних заходів.