Банк відмовився реєструвати та активувати куплену картку

Проблема вирішена
Vanna03 17 грудня 2024, 21:19
Банк відмовився реєструвати та активувати куплену картку без пояснень причини відмови. У додатку при намаганні увійти за номером після його підтвердження смс-коду додаток блокується і направляє у техпідтримку. У підтримці сказали що банк відмовляється надавати свої послуги без пояснення причини та куплена картка придбана впусту. Дзвонили на гарячу лінію Монобанка також без пояснень відмова та не бажають розглянути скаргу і перевірити ситуацію, хоча у чоловіка та доньки відкриті декілька карт цього банку та вони активно користуються.
У приватбанку картка є, відкрили без проблем. Хотіла відкрити дебетову карту (без кредитного ліміту, про що акцентувала неодноразова співробітникам банку) у монобанку.
18 грудня 2024, 13:50
Приносимо вибачення за незручності
Детально все перевірили та переглянули відмову в обслуговуванні
Наразі, можна продовжити реєстрацію

Тут і зараз
Тут і зараз
18 грудня 2024, 0:28
Як мінімум вас ніхто не заставляє купляти цю карту , Трета було пройти реєстрацію і отримати на ТВ . Також чорна карта є основною і вона кредитна , відкрити дебетову без кредитної можливості немає.
ch777
ch777
18 грудня 2024, 11:10
Краще і не відкривайте бо потім проблем ще більш буде. Пишіть їм щоб повернули гроші за картку
Валерка Котовский
Валерка Котовский
19 грудня 2024, 9:18
Тут решит только суд так как банк не имеет таких прав отказать в обслуживании любому гражданину, причины должны быть законными то есть вы там нарушитель закона омтывальщик или террорист в списках и т. д. и тп:) как составить иск на банк расписал у себя в блоге:)
30 квітня 2025, 19:48
Ну їм то всерівно, в них політика банку , відмовляти кому захочуть і без пояснення причин. Я думав зробити, але ж так само відмовили і заблокували після реєстрації мій телефон. Шикарний банк
30 квітня 2025, 19:46
Звичайно, те саме відповіли і мені , коли ніколи монобанком не користувався і маю робочі картки з інших банків. Політика конфіденційності і політика банку без роз’яснення причин навіть після відео дзвінка в підтримку. Заблокуввли номер мобільного ще .

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Банк відмовився реєструвати та активувати куплену картку