Відключення ApplePay без пояснення причин

Проблема вирішена
Виталий Зварич
Відключили всі мої картки від ApplePay. Фахівець служби підтримки конкретну причину повідомити не зміг, пославшись на те, що рішення прийнято на підставі скориговоі моделі з понад 100 факторів. На мою пропозицію завітати до банку і відповісти на питання, якщо вони є, отримав відмову: «Ми інноваційний банк, який працює без відділень. Рішення прийнято компʼютерною системою, і Ваші картки не будуть розблоковані».
З одного боку, бачимо зневажливе ставлення до клієнта. З іншого — зворотній бік інформатизації, коли компʼютер за хибним алгоритмом може Вас «скасувати».
monobank
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації.
Ми передали запит колегам, щоб детально проаналізувати цю ситуацію.
Зв'яжемось з вами коли буде нова інформація.
Полезный комментарий
Виталий Зварич 4 листопада 2024, 14:58
Після публікацію коментаря представники банку звʼязалися і владнали проблему — картка знову працює з Apple Pay. Дякую Мінфіну за такий дієвий сервіс комунікації з банком!

SergeyNina
SergeyNina
4 листопада 2024, 0:18
Фахівець не имеет право вам говорить причину так как он действует по инструкции. Увы и обидно, но тоже самое теперь везде. У банках с отделениями и квалифицированными сотрудниками если работает опытный спец он может понять причину и сказать клиенту. Скорее всего причина в устройстве Суппорт не имеет право говорить причину так как разговор или диалог записывается.
4 листопада 2024, 7:19
«Скорее всего причина в устройстве…»

Клиенту заблокировали все карты и удалили все
цифровые токены, а вы о каком-то устройстве пишите…
Три літри
Три літри
4 листопада 2024, 7:35
То картки заблоковані і рахунки закриті чи дійсно просто відключили від ApplePay при тому що карти активні і ними можна користуватись?

Ви якось визначитесь.

Де ви там розгледіли зневажлеве ставлення — не зрозуміло. Алгоритм то як раз не хибний ;)
4 листопада 2024, 9:40
Оператору поддержки впаяют огромный штраф за разглашение причины отказа, похоже очередной глюк кривой системы моно, которую писали студенты после айти-курсов, чтоб айфоны отключать от эпл пей это бред
4 листопада 2024, 9:59
Удаление токенизированной банковской карты из apple pay делается
одним нажатием клавиши в любом банке и Монобанк не исключение.

А какая у вас в голове сложилась виртуальная реальность — никому не интересно…
4 листопада 2024, 23:11
Кому или никому вы глубоко ошибаетесь, кто не глуп, тот принимает к сведению мою информацию, а те кто в рабстве у банкиров прибегут как всегда обвинять во всех грехах клиентов
4 листопада 2024, 14:58
Корисний коментар
olexey designer
olexey designer
4 листопада 2024, 17:57
Видно який хаос та безлад твориться у цьому псевдобанку, один оператор бреше про якесь «рішення системи» про повне блокування карток, а через півдня вже все назад підключають

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Відключення ApplePay без пояснення причин