Розрочка на карту
- Тут і зараз
- 3 листопада 2024, 22:20
По перше, справді у моно немає прихованих комісій та при оформлені розстрочки все чітко прописано і суму мінімального платежу. Також можна прорахувати все на сайті https://monobank.ua/installment. По друге, дійсно є зміни — тепер мінімальний термін оформлення 3 міс, але в цьому немає проблеми, оскільки функція дострокового погашення залишилась)
По третє, якщо ваше питання було передано у тех.підтримку, то потрібно очікувати зз. Зазвичай просто зачекати не є проблемою.
По четверте, спершу треба ознайомитись самостійно з усіма умовами банку та вже після писати відгук який банк поганий та не допоміг. Достатньо просто у меню Кредити праворуч натиснути на «І» та ви побачите маагію
Ніфіга не зрозумів.
Погасили не ту розстрочку — як ви собі уявляєте зміну? Це не купка готівки яку просто перекладаєш з одного місця в інше.
Про три місяця — так розстрочка завжди була мінімум на три місяці, навіть якщо закриваєш її достроково то платиш за три.
Розсрочка на карту була раніше на місяць з листопада стала мінімум з трьох місяців і проценти самі порахуйте виросли у два рази!!!
Рострочка на карту завжди була мінімум на три місяці. Ну або принаймі такою вона є останні роки.
Відкриваємо поточний тариф і читаємо умови:
посилання на скріншот https://0x0.st/XGUW.png
Відкриваємо тариф за листопад 2022 року і читаємо умови:
посилання на скріншот https://0x0.st/XGU4.png
Відкриваємо тариф за листопад 2020 року і читаємо умови:
посилання на скріншот https://0x0.st/XGUy.png
Я не знаю, може до 2019 року і були інші умови, я користуюсь банком з 2019 і скільки пам’ятаю завжди для розстрочки були такі умови.
проценти самі порахуйте виросли у два рази!!!
Процент комісії як був 1,9% в 2020 так і залишаєтся такими зараз. Вся ваши звинувачення просто вигадані.
Відкриваємо поточний тариф і читаємо умови:
посилання на скріншот https://0x0.st/XGUW.png
Відкриваємо тариф за листопад 2022 року і читаємо умови:
посилання на скріншот https://0x0.st/XGU4.png
Відкриваємо тариф за листопад 2020 року і читаємо умови:
посилання на скріншот https://0x0.st/XGUy.png
проценти самі порахуйте виросли у два рази!!!
Зараз розстрочку можна оформити на термін від 3-х до 24-х місяців.
З довшим терміном розстрочки сума платежу стає меншою та зручнішою для клієнтів.
Також можна користуватись пільговим періодом по карті: ви зможете користуватися коштами банку безкоштовно майже 2 місяці. Пільговий період діє до 62-х днів, достатньо внести суму заборгованості одного місяця до останнього дня наступного місяця.
Додатково ми передали ваші звернення до служби підтримки стосовно розстрочки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.