Відмовили в обслуговуванні без ясних причин
Сьогодні зранку я виявив що не можу зайти в мобільний застосунок монобанку, стикаюсь з таким вперше. При відкритті перекидає на заповнення номеру телефону та підтвердження коду з смс, після чого нічого не відбувається. Я звернувся до підтримки монобанку, де мені повідомили що банк розриває угоду та відмовляється в обслуговуванні. Для мене це було шоком, особисті кошти були заблоковані на карті і переведуть мені їх на карту іншого банку протягом 3-х днів. В багатьох джерелах пишуть що відмова від співпраці може бути через підозрілі транзакції великими сумами, анонімні транзакції та користування криптогаманцями. Звісно що нічого з переліченого я не використовую, більш того середньомісячні витрати та поповнення на карті не перевищували 3000 грн, вдуматись тільки в це. Техпідтримка не дає ніяких визначень чому відбулась відмова від обслуговування, дуже шкода що так сталось адже монобанк для мене був зручним і максимально простим у використанні, але ця ситуація показує некомпетентність і небезпеку користування цим банком.
1 листопада 2024, 18:32
Просимо вибачення, що вам довелося пережити такі емоції при роботі з нашим банком. Ми розглянули цю ситуацію більш детально та вдалося відновити обслуговування. Дякуємо за ваш сигнал, що обираєте нас своїм банком
відправити особисте повідомлення банку
| USD | 42 | 42.3693 |