Виплата валютного депозиту == блокування аккаунту

EpicFail 25 жовтня 2024, 19:48
Якраз чекав на закiнчення рiчного депозиту, 2 мiсяця залишилося i отримав лист щастья:
На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк прийняв рішення про закриття вашого карткового рахунку та відмову в подальшому обслуговуванні.

Навiть тут в вiдгуках це не единична схема монобанку по не виплатi депозитiв. Аккаунт блокуется зайти подивитися точнi даннi та розрахунки не дають, а виплату почнуть оформлювати лише за 3 днi i то не кажуть на якi сумми. Чисте шахрайство.
monobankua 26 жовтня 2024, 10:07
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи багато параметрів та інформацію із різних джерел.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Передали запит колегам, щодо виведення коштів та депозиту, фахівці зв'яжуться з вами по цьому питанню.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
25 жовтня 2024, 20:12
Что-то не встречал подобных отзывов. Тут жалобы на блокировку из-за крипты
26 жовтня 2024, 22:03
Я знаходив ще за 22й рiк такi вiдгуки. Але по депозитам в грн.
fotograf chunt
fotograf chunt
25 жовтня 2024, 22:28
Это не «банк» для депозитов, их можно держать только в нескольких системных банках, остальные клопобанки еле держатся на плаву в т. ч. работающие исключительно по физлицам как моно
28 жовтня 2024, 12:47
Валерка Котовский
Валерка Котовский
26 жовтня 2024, 9:06
Как составить иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге, пользуйтесь:)
Вы можете через суд потребовать восстановить ваш аккаунт и вас в банке (если банк не даст законные причины сгидно 1075цку)
Так же можете требовать видшкодування моральной шкоды + пеню сгидно закону про платижни системы ст 32 за каждый день заблоканной суммы 0,1% с суммы банк уплатит за удержание так как удерживать банк может лишь по решению суда или нарушению закона ПВК\ФТ где он обязан будет предоставить свои джерела что он провёл расследование и выявил что вы занимались легализацией отмыванием доходов одержанным злочынным шляхом:) Ни у одного банка нет и быть не может такой инфы:)
28 жовтня 2024, 12:47
26 жовтня 2024, 22:02
Ну звичайно ж банк вiдпвiсть шаблоном. Хтож скаже, що ми просто не хочемо виконувати перед вами забовьязання по депозиту. Краще ж просто кинути
28 жовтня 2024, 13:45
А в чему кидок?
Вам сказали, що гроші заберуть на користь ЗСУ?
3 листопада 2024, 18:44
А кидок в тому що не було виплати % по депозиту, а також депозит конвертувався в ГРН по не вигiдному курсу який навiть не збiгается з офiцiйним.
3 листопада 2024, 20:41
Ціла змова проти вас. Напевне депозит був величезний.
olexey designer
olexey designer
26 жовтня 2024, 23:11
Це автора ще не гоняли по купі банків щоб зцідити депозити валютним затертим мотлохом з печатками наркокартелів, а взагалі це у стилі манобанка безкоштовно покрутити депозит, а потім викинути клієнта ні з чим
28 жовтня 2024, 12:48

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Виплата валютного депозиту == блокування аккаунту