Відмова в обслуговуванні

Проблема вирішена
mxtokar 18 жовтня 2024, 14:45
Хочу написати відгук про незрозумілу поведінку monobank щодо своїх клієнтів. Декілька років тому я став клієнтом монобанку, та використовував карту як звичайний користувач. Ні в яких шахрайських схемах не був замішаний, гроші терористам не пересилав, ніяких незаконних махінацій не проводив. Та в один момент мені заблокували рахунок, не пояснивши деталей такої дії. Гроші я зміг вивести на карту іншого банку, та, на жаль, користуватися далі їх послугами не міг. Намагався зв’язатися з підтримокою та дізнатись причину блокування (адже ніяких правил, вказаних в договорі, я не порушував), але у відповідь я чув, що «ми не зобов’язані вам повідомляти причину блокування», а також «рішення щодо блокування переглянути неможливо».
Дуже розчаровує таке ставлення до клієнтів. Але пишу в надії, що ситуацію якось можна вирішити, та поновити можливість користування послугами банку.
monobankua 18 жовтня 2024, 19:56
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи багато різних параметрів та інформацію із різних перевірених джерел.
Дійсно повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Ми передали запит колегам стосовно вашої ситуації, на жаль, рішення банку не змінилось.
Якщо банк змінить рішення у майбутньому – ми вам обов'язково повідомимо.

fotograf chunt
fotograf chunt
19 жовтня 2024, 12:06
Оператор не может сообщить причину потому что по инструкции обязан строго бубнить одно и тоже, то что вы уже не их клиент, за нарушение регламента оператору будет штраф или увольнение. Связываться с вами «у майбутньому» никто конечно не будет. Рекомендую забыть про этот «банк» и обслуживаться в более адекватных
Andrandr
Andrandr
19 жовтня 2024, 14:16
Здравствуйте. В какой банк вам удалось вывести деньги после закрытия счета?
Три літри
Три літри
19 жовтня 2024, 19:16
Цілком зрозуміла поведінка банка. Цілком незрозуміла поведінка клієнта який приховує те як він використовував карту банка.