Банк, який зрадив.
На деякий час прострочила виплату по мінімальному платежу, але не критично.
Банк надзвонював мені по 8−10 раз на день, не даючи покою.
Я завжди знала, що можна розраховувати на Моно, коли покриваєш заборгованість. Що можна користуватись далі. Я покрила свій ліміт, це були морально тяжко зароблені кошти. І важкий період.
Вони заблокували їх. Це мене добило, якесь фінансове насильство.
Підтримка дає дуже розмазані відповіді, ніякої конкретики. Відповіді типу «ми розраховуємо під кожного клієнта індивідуально» або «все залежить від сукупності факторів».
Я до вас індивідуально і звертаюсь, може ви індивідуально мені і поясните? Яка сукупність факторів впливає на конкретно на мій випадок? Ніякої відповіді
Я розумію, що банку нецікаві боржники і тд Але цей банк завжди міг розраховувати на мене, а я зі свого боку на нього. Але, на жаль, прийдеться розірвати ці стосунки взагалі.
Рішення про надання ліміту приймається системою з урахуванням багатьох параметрів та детального аналізу.
На поточний момент ви можете використовувати особисті кошти на картці.
Є такі рекомендації:
— частіше здійснювати різні операції карткою monobank (перекази, поповнення, витрати та оплати послуг, відкриття депозитів);
— Слідкувати за тим, щоб не виникало прострочених заборгованостей за кредитними продуктами і в інших банках.
Ці активності позитивно впливають на можливість використання та збільшення кредитного ліміту у майбутньому.