Розчарування в Monobank: заблокований рахунок без пояснень

Я був відданим клієнтом Monobank з самого початку їхньої діяльності. Спочатку оформив дитячу картку, а як тільки мені виповнилося 16 років, перейшов на повноцінну картку. Протягом 2−3 років Monobank був моїм основним банком, і я завжди був задоволений їхнім сервісом. Проте нещодавно стався неприємний інцидент: мій рахунок був несподівано заблокований, і банк навіть не потрудився пояснити причину відмови в обслуговуванні.

Усі мої спроби дізнатися, що сталося, були марними. Monobank не відповідав на мої запити, і я відчув себе абсолютно проігнорованим. Важливо зазначити, що я ніколи не порушував правил користування банком, не мав великих сум на рахунку і взагалі завжди дотримувався усіх умов. Тому таке ставлення до клієнтів, які довірили їм свої фінанси, викликає обурення та розчарування.

Я завжди цінував Monobank за інновації та зручний сервіс, але тепер я відчуваю себе зрадженим. Невже так банк віддячує своїм відданим клієнтам?
monobank
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку

Валерка Котовский
Валерка Котовский
7 вересня 2024, 14:51
Та им пох) они даже законы не соблюдают:) ст 1075 причины розрыва деловых отношений между клиентом и банком всё что не входит в список нарушения закона или договора банк не может требовать) То если попадётся кто их вжарит хорошо за отказ в открытии счета второй раз или разрыв, а так муму просто будут) порушення прав споживача, банк не имеет право отказать клиенту в оказании услуг:) а если отказал должен законную причину назвать что Вася Пупкин нарушил закон по легализации и отмыванию по нему шло такое то криминальное дело и мы как банк отказываем ему в открытии счёта)
olexey designer
olexey designer
7 вересня 2024, 22:33
Співробітник підтримки не має права повідомляти причину розірвання договору тощо його за це одразу на килим до супервайзера та звільнення. Шукайте нормальний банк та не тримиайте гроші у смітних зроблених на вкрадені гроші

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Розчарування в Monobank: заблокований рахунок без пояснень