Закрили рахунок без пояснення !
В певний момент потрібно було купити дорогу річ в магазині терміново, потрібно було вивести гроші з криптовалюти в грн на картку моно, прийшло 10.000 грн по 2 тисячі платежами
Банк розпочав перевірку за цією сумою, так як на їх думку це поповнення картки було підозрілим. Нагадаю ніяких скарг на мене не було і тд. Переказ мені надійшов за продаж криптовалюти і сума не значна 10 тис грн.
Наразі операції з крипто валютами та активами не заборонені законодавством
Тому не зрозуміло чому ці дії підозрілі, якщо немає ніяких підстав
повідомили що тривати може до 60 днів, а до цих пір користування карткою буде обмежене, а саме заморозили мені рахунки. Через 14 днів повідомили, що банк закрив мій рахунок без пояснення. Як на мене це повністю не професійно, я бачу зараз багато скарг на монобанк, чого не бачу про деякі інші банки. Що це за політика? За незначну суму блокувати рахунок, нема ні скарг, ні претензій до мене, ні пояснення?
Не раджу нікому користуватись банком, тому що взагалі не зрозуміло в який момент вони заблокують вам рахунок. Після інших відгуків я зрозуміла що це відбувається в них кожного дня і клієнти не знають як отримати свої гроші назад і взагалі втрачають час і нерви, замість сервісу.
Ми передали запит колегам, щоб уточнити всі деталі та допомогти з цим питанням.
Фахівці зв'яжуться з вами для уточнення інформації, отримання документів та пояснень по зарахуваннях