не рекомендую до співпраці

upp888 12 липня 2024, 18:32
Вітаю. Є клієнтом банку приблизно 2 роки. До цього проблем не було. Було все ок. Користувався кредиткою, оплата частинами, валюту міняв ітд. Нещодавно банк обмежив всі мої рахунки з картками. Я відразу підтвердив через Дію, що я користуюсь додатком. Потім запросили дані по транзакціям. В той же день все відправив. Потім запросили ще на вибір документи з їх переліку. Направив документ в якому являюся продавцем авто. Сказали через два 2 дні перевірять. Пройшло 3. Пишу їм знову, бо потрібно онлайн купити ліки важкохворій людині, опікуном якої я є. Відповіли, що ще щось там перевіряють і термінів перевірки ніяких не надають. Але дуже сильно прикладають всі зусилля для швидкого вирішення проблеми. Категорично не рекомендую мати справу з цим банком, щоб не мати проблем на рівному місці. Та не мати змоги користуватися своїми власними коштами в момент, коли це конче необхідно.
monobank
12 липня 2024, 19:13
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Наразі інформація знаходиться на перевірці у колег
Щойно буде інформація, колеги з вами одразу зв'яжуться

12 липня 2024, 20:23
Так.так. Щойно — це коли? В додатку написано: Очікуйте відповідь 11 липня 2024. На календарі 12 липня. В додатку теж написано по шаблону: …ми й самі не любимо зайву бюрократію…Мабуть нове слово боти з банку вивчили «бюрократія». Подивимося, як банк не любить бюрократію.
SergeyNina
SergeyNina
12 липня 2024, 23:03
Банк проверяет документ о продаже авто. Хоть бы его приняли. Помню коллега так попал в авале, те не смогли принять справку о продажи авто и закрыли карту
13 липня 2024, 17:59
Напишіть у гуглі «Повірте, ми самі не любимо бюрократію» побачите, що цьому реченні вже багато років, це відповідь бота, та спроба тиснути на жалість.
Співробітник тупо вам скинув затасканий шаблон відповіді, строки 2−3 дня це брехня з потолка, щоб ви заспокоїлися та не витрачали їх час. Реально може бути від місяця до півроку
13 липня 2024, 18:26
100%. В крайньому коментарі теж посилаються на бюрократію. А самі крутять коштами клієнтів як їм заманеться.
4 серпня 2024, 18:58
Сьогодні монобанк взагалі мене вразив своєю зухвалістю та хамовитістю. Вони повідомили Мінфін, що моє питання вирішене та закрите. Моя проблема не те, що відкрита, її вирішення взагалі мені не зрозуміле. Не личить банку займатися брехнею. Спеціально зайшов в додаток. Рух моїх коштів заблоковано. Написано — очікуйте відповідь до 5 серпня (до сьогодні було до 11 липня). Банк не тільки блокує кошти клієнтам, а й бреше про вирішення всіх питань з клієнтами.
9 серпня 2024, 8:26
«очікуйте відповідь до %дата%» це їх ботошаблон, куда вставляється випадково згенерована дата щоб ви щось чекали, насправді нова дата немає ніякого смислу та законного обгрунтування. Вам тільки звертатися до суду
5 серпня 2024, 17:23
05.08.2024 зайшов в додаток, написано щоб очікував на відповідь до 12.08.2024. Більше місяця тримають мої кошти. Банк опустився до рівня дрібних хапуг.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / не рекомендую до співпраці