Списали кошти й відправили в порожнечу
Зробіть вже нарешті можливість слідкувати за відгуками так само як і за новинами
- tckgoblinu
- 4 липня 2024, 13:45
Таким як ти не можна, йди бахни ще три літри і сиди обриганий і задоволений далі :)
Це стара проблема моно, вони іноді стягують повторно гроші по закритим провадженням. Єдиний вихід це нічого у ньому не хранити та не платити. Якщо за 2-3 дні нічого не вирішиться пишіть скаргу в НБУ, потім, як отримаєте відповідь, позов до суду на манобанк з компенсацією інфляційних, витрат на адвоката та моральний збиток
- tckgoblinu
- 4 липня 2024, 13:44
Так в нього бабла немає, списали все, де він зараз витягне кошти на адвоката і судовий збір історія замовчує?)
Авторе, візьмить довідку з реєстру боржників та ОГо! відправьте, щоб проєктом своїм займався…
- SergeyNina
- 28 червня 2024, 20:28
Вам нужно обращаться в исполнительную службу. Они вернут деньги. По срокам месяц.
Відкрив Дію, реєстр виконавчих, ніде проваджень не було, при тому з рахунків зняли все що було всього за пару хвилин
Зателефонував в виконавчу, сказали що в мене ніяких боргів немає
В підтримці банку дали номер провадження, яке я закрив ще декілька років тому, не зрозуміло де вони його взяли й чому повторно вирішили блокувати рахунки й списувати кошти
Банк каже що це виконавча подала на списання, а в виконавчій кажуть, що нічого не робили, це старе провадження, давно оплачене й закрите, треба чекати кошти, якщо до них дійдуть, то зможуть повернути…
Сумно що банк може ось так по своєму бажанню заблокувати рахунки й відправити кошти не відомо куди, й навіть не попросили вибачення.
Якщо виконавча служба відправить в банк платіжну вимогу і на рахунку є особисті кошти, в такому випадку банк зобов'язаний відправити кошти. Без платіжної вимоги ми нічого не відправляємо
Оскільки вчора надійшла в банк платіжна вимога, яка була відправлена в електронному вигляді через систему СЕП, вона була опрацьована і через це відбувалось списання
Рекомендуємо звернутися до виконавчої служби, щоб вони провели повернення платежу