Заблоковано рахунок неповнолітнього сина
- oleksdesigner
- 12 березня 2024, 11:47
Це було вашою фатальною помилкою відкрити рахунки фоп у псевдобанку. До фопів у них немає окремого персоналу як у нормальних банках.
При відмові в обслуговуванні гроші вам переведуть у інший банк з «дуже гарним» призначенням та не факт що банк-отримувач їх не поверне обратно:
«Стаття 15. Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»
- naxdomingo
- 12 березня 2024, 12:54
- Корисний коментар
Дякувати Богу здоровий глузд переміг, рахунок сина розблокували. Окремо хочу подякувати сайту мінфін, колектив якого вносить вагомий внесок у розвиток прозорого громадського суспільства.
Я звертався зі свого акаунта в монобанк, син зі свого, посилав імейл з виписками підтвердженнями своїх доходів, декларацією за 2023 рік з квитанцією, у відповідь одноманітна відповідь «На основі інформації з різних джерел…», таке враження що б"єшся в якусь бездушну стіну і живі люди того не читають.
Треба сказати що я не знав що можна встановити родинні зв«язки через додаток, дізнався про то тільки як заблокували рахунок. Але, очевидно, того вже ніхто не брав до уваги.
І Бог би з ним тим монобанком, але почитавши про схожі ситуації тут, бачу шо є висока імовірність що монобанк вніс сина в «чорні списки» і тепер при виводі грошей в інший банк гроші теж будуть заблоковані, це схоже на картельну змову де жертва «розмотуєтсья» поступово, кожен банк має відсотки за перевід.
Відповідно в мене нема іншого варіанта ніж звертатися в суд, де є всі шанси виграти і повернути гроші.
Ми передали сигнал колегам для детального аналізу ситуації.
Якщо банк змінить рішення – ми обов'язково повідомимо клієнта.