Брехня з рахунком ФОП як і у багатьох
Надав всі документи, все що просили. Дві неділі мені морочили голову, робота стояла.
Потім прийшло сповіщення що все добре, документи повірили, моніторинг зняли, і майже зразу приходить сповіщення що банк припиняє зі мною співпрацю та закриває всі рахунки, без попередженнь. Тільки приходить на пошту лист що вони припиняють зі мною працювати, і цитують закон про відмивання не законно отриманих коштів.
На прохання пояснити, чому виходячи з усієї документації що я їм надав, вони спочатку кажуть що все добре, і тут же блокують карти і Звинувачують мене в незаконній діяльності. Відповідь одна, «це конфіденційна інформація банку». Якщо кажете що я відмиваю гроші доведіть це. Не банк, а якийсь цирк.
Всі представники банку тягнуть час, кажуть що перенаберуть за декілька хвилин щоб уточнити, але проходять години. І всі як роботи несуть один і той самий нелогічний та не зв’язаний текст.
Дойшло все до того що мені заявили, що банк сам вирішує з ким хоче працювати, а з ким ні, це їх право, і пояснювати вони нічого не повинні. Виходить що для цього банку не потрібні ніякі причини для розірвання співпраці, набрешуть щось про вас і ви вже заблоковані. Тому подумайте кому ви довіряєте свої кошти.
Поки не відкрив рахунок фоп здавалися зручними, але тут відкрилася зворотня сторона