Моя статистика від МОНО
1. Зняття депозиту з Моно зайняло цілих 273 дні. Живучи в місті, де доступне лише відділення А-банку, вони видавали валютні депозити з Моно лише при наявності готівки в касі. Щоб отримати свої кошти назад, мені знадобилося 273 дні (а моно ви так будете списувати платежі по кредитам?)
2. Очікування відповіді від оператора 3 години, щоб дізнатися, про зміну номера телефона для входу в додаток. (Я вже встиг розібратись самотушки, як через 3 години отримав відповідь, це ну дуже оперативно)…
3. 5 повторних списань за покупки вночі, але через 10 днів ці кошти були повернуті. Дякую, що ви надійно зберігали ці гроші 10 днів, що ніхто не мав доступу до них…
Я ніколи таким щаливим не був коли закрив нарешті картку від Моно… Дякую Моно за гарну співпрацю, проте є ситуації, що вимагають покращення та удосконалення сервісу.
На поточний момент валюту у вашому місті можна отримати не тільки в А-банк, а і зробити замовлення та отримати у відділенні Укргазбанку.
2. Приносимо вибачення за негативний досвід при зверненні до підтримки. Ми завжди намагаємося надавати тільки якісний сервіс. Під час вашого звернення, дійсно був ажіотаж через проблеми, що виникли у користувачів Київстар, що привело до довгого очікування відповіді. Ми передали ваші звернення до підтримки, обов'язково перевіримо, проаналізуємо та вживимо заходів.
3. Стосовно повторних списань. Це були оффлайн списання. Як це працює та чому так відбулося надали вам відповідь під відгуком та у особисті повідомлення 15 січня 2021.
Шкода що ви прийняли рішення про закриття картки. Будемо раді бачити вас серед клієнтів у майбутньому