Банк прийняв рішення про закриття карткового рахунку та відмову в подальшому обслуговуванні, без причини
Мене здивувало отримати інформацію, що мій рахунок, Товарицького Назарія Володимировича, було закрито без будь-якого повідомлення щодо причини. На даний момент, ми ще не отримали жодної офіційної інформації щодо цього рішення з боку банку.
Я обурений щодо цієї ситуації, особливо враховуючи те що користувався банком більше ніж два роки. Займався криптовалютою через p2p перекази. Я прагну розібратися у причинах, що призвели до такого рішення, і вважаю, що мені належить хоть якась відровідь на питання, що до цього приводу.
Я поважаю роботу вашого банку та вважаю його одним із найкращих в Україні. Така негативна ситуація, безумовно, засмучує мене, і я вірю в можливість знайти компромісне рішення, яке задовольнить обидві сторони.
я, Товарицький Назарій Володимирович готовий предоставити всі необхідні документи та інформацію, щоб врегулювати цю ситуацію шляхом конструктивного діалогу та взаємопорозуміння. Я розраховую на вашу відкритість у цьому питанні та швидше вирішення обставин, що призвели до закриття рахунку.
Будь ласка, повідомте мене про подальші дії та процедури, які слід виконати для вирішення цього питання. Я готовий співпрацювати і зробити все можливе для відновлення партнерства і доброзичливих стосунків між нами.
З повагою,
Товарницький Назарій Володимирович
nazar20057253@gmail.com
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи багато різних факторів та інформацію із перевірених джерел.
На поточний момент рішення банку щодо подальшої співпраці не змінилось.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.