Жахливий додаток — жахливе обслуговування
- Oleksii Ch
- 10 листопада 2023, 16:05
Чому ця вигадана маячня взагалі зарахована?
Автор підтвердив, що не є клієнтом банку та не мав з ним законних відносин.
Автор підтвердив, що не є клієнтом банку та не мав з ним законних відносин.
- 10 листопада 2023, 17:04
На основі яких данних ви можете стрверджувати, що це вигадки? У мене є прін-скріни діалогу та єкранів з додатку, а у вас що є? Так, я не є клієнтом банку, а далі ви читали в чому моя скарга? Чи ви той сам співробітник, який зі мною спілкувався? Образились?
Монобанк один из самых жадных по курсам валютных депозитов и многих кидал по срокам выдачи, и это не банк, а псевдобанк, использующий лицензию чужого банка
https://mustbe.pp.ua/tables/club200k/ выбирайте любые кроме привата и карманных банков
из дебетовых для гривны рассмотрите пумб всекарту
из дебетовых для гривны рассмотрите пумб всекарту
- 14 листопада 2023, 19:50
Я обрала Sense банк, через додаток замовила усі карти, а потім з карти вже і депозит відкрила. Спеціаліст в чаті все швидко оформив, коротше кажучи — залишилась задоволена і сервісом і додатком, а по закінченю депозита вже буде видно, як вони працюють)
- Oleksii Ch
- 15 листопада 2023, 9:20
Трошки грошей банку, що так чи інакше афільований з руснею.
Головне, що не монобанку, так?..
Головне, що не монобанку, так?..
- 15 листопада 2023, 16:52
Я вільна людина в вільній краіні, і буду вибирати той банк, який найкраще (на мою особисту думку) обслуговує своіх клієнтів. З приводу Моно банку — дуже великі питання щодо ліцензіі цього банку, до того ж мені не сподобалося обслуговування і додаток цього банку (звову ж таки з мого особистого досвіду).
Тепер щодо ваших коментарів, вам очевидно просто є задоволення сперечатися і ображати інших людей, ви не приймаєте думку інших (особливо щодо Моно банку), ви щось собі вигадуєте, кидаєте якісь обвинувачення. Ви всюди вихваляєте Моно банк, при цьому скаржитесь на інші банки, і всі хто залишився не задоволеним Моно банком — всім ви відписуєте подібні коментарі, що наводить на досить зрозумілі думки)
Навчіться сприймати думку інших людей, бо є не тільки ваша)
Вам сподобався Моно банк, мені - ні. Ось і все. Чому це так важко вам прийняти?
Тому просто звільніть мене від ваших субьєктивних коментарів, так як ваша думка мені не цікава (хоча ій теж є місце бути), просто мені не цікава)
Всього найкращого!)
Навчіться сприймати думку інших людей, бо є не тільки ваша)
Вам сподобався Моно банк, мені - ні. Ось і все. Чому це так важко вам прийняти?
Всього найкращого!)
- Олексій Герасименко
- 15 листопада 2023, 12:47
Монобанк це недобанк — все що потрібно про нього знати
Дійсно, на жаль, може вказуватися декілька міст, ми працюємо над тим, щоб виправити це і вказувалось лише одне місто
Стосовно відеодзвінку, написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації