Плата за перевипуск карти

МоноБанк хороший банк, але коли я вирішив перевипустити свою чорну карту, то в мене списалося 100 грн, хоча під час перевипуску карти нічого про плату за перевипуск не писалося. Написав в техпідтримку банка і попросив відкатити перевипуск, так як ще транзакції не проводив після перевипуску, але мені відповіли, що повернути 100 грн не вдасться.
monobank
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та допомогти у вирішенні питання
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації

8 листопада 2023, 8:51
Платний перевипуск карти введений доволі давно — більше ніж рік тому.

Дивно що є люди які про це не чули.
8 листопада 2023, 12:12
Дивно, що Віталя 3л неуважний, як завжди, бо під час перевипуску карти нічого про плату за перевипуск не писалося .
8 листопада 2023, 16:39
А де, Андруля, ти тут побачив мою неуважність? Розверни свою думку. Я не бачу що саме тут треба коментувати, я не представних банку щоб коментувати усі хибні припущення клієнта — що мені найбільше здивувало то й прокоментував.

Ти коли карткою за кордоном платиш (сподіваюсь ти ж їздив хоч раз) то на пос-терміналі та в банкоматі не показується комісія твого банка за конвертацію валюти, а вона є. В банкоматі буде показана комісія лише банка який володіє банкоматом.
Її (комісії) навіть у виписці немає у вигляді окремої суми, вона буде включена в загальну суму. І так не тільки в Моно, а і в 99,9999% банках. 0,0001% залишаю на той випадок якщо в світі знайшовся банк який віришив нащось показувати свої комісії як частину загальної суми операцій.
10 листопада 2023, 10:58
Я не бачу що саме тут треба коментувати- але свій коммент залишив, бо 3л не читач, 3л пісьменник…

…пос-терміналі та в банкоматі не показується комісія…-через ці пристрої ти замовляв перевипуск картки? Знову не феррарі город ореш, кумедний?

П.С.Мій Андруля у твої 3л не вміститься-)
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
9 листопада 2023, 13:16
Ограничения на бесплатный перевыпуск карт в год есть во всех банках
Jokets
Jokets
9 листопада 2023, 14:32
Цікаво що значить відмінити перевипуск? Ну це  *** як прийти поміняти (отримати паспорт нового зразку) а потім сказати поверніть як було 🤪
Danilich
Danilich
9 листопада 2023, 22:14
Закончилось хвастовство «без отделений» картами с разваливающегося пластика, умирающего на следующий день нфц и все за 100 грн. Еще остались норм жирные банки, которые не экономят на пластике и выпускают клиентам карты за свой счет
10 листопада 2023, 11:01
Клиентоориентированность моно и норм-х банков это земля и небо.