Мінфін - Курси валют України

Встановити

МоноБанк лишил ребенка 1 сентября

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
VitalityMA 31 серпня 2023, 21:31
Дело было 30 августа утром. Продал юсдт себе на карту, с своего аккаунта на бирже. Может из вас сейчас кто-то скажет опять эти р2р, но по закону данная операция не запрещена, а значит можно. После поступления на карту средств в раене ± 80000грн, деньги были рассчитаны ребенку для покупок на 1 сентября, пришло уведомление в банкинге о видеосвязи, которое я благополучно прошел когда вернулся домой. Сотрудник банка сказал ждать 24 часа, я подумал ну ладно, завтра скуплюсь. Сегодня 31 августа, по прошествии 24 часов пишу в банк, так как регламент был нарушен банком разблокировки, сотрудник поддержки оказался некомпетентный, сказал подождать ещё немного. Прошел час, думаю ну сколько можно, пишу снова в поддержку, сотрудник выяснял что-то около получаса, потом сказал, что мне пришло уведомление в банкинге. Зашёл, смотрю интересуются что за поступление, я им дал все скрины с биржи, регистрация, ордера и т. д., всё равно сказали разрываем отношения. Подумал, ну и фиг с монобанком, возвращайте средства, скинул все реквизиты с другого своего банка. Спрашиваю когда будут деньги, мне ответили, что на вашей черной карте есть кредит, в раене 2300грн, месячный платеж уплачен, но они не могут вернуть мне деньги пока кредитный отдел что-то там не решит, а они решают всё только с 1 числа, после этого мне только будут отправлены мои же деньги. Говорю забирайте с этой суммы кредитных что не хватает, а остальное отдавайте, на что услышал, только после решения кредитного отдела, мне прийдёт какое-то там уведомление, а потом аж мои деньги. Одним словом ребенок остался без новой одежды на 1 сентября и канцелярии. Моё мнение у банка очень плохо с ликвидностью денег и по этому они пытаются так часто судя с отзывов тормозить деньги на максимальный срок у себя. Не советую этот банк. Есть куча лучших банков, чем этот.
monobank
Відповідь банку
monobankua 1 вересня 2023, 10:50
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та допомогти у вирішенні питання
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації

Коментарі - 17

+
+37
Три літри
Три літри
31 серпня 2023, 22:29
#
Одним словом ребенок остался без новой одежды на 1 сентября и канцелярии

Банк тут до чого? Це твій власний прощелк, бо треба було виводити гроші заздалегідь, або використовувати прозорі способи переказа грошей з біржі на особистий рахунок, а не п2п обмін.

Моё мнение у банка очень плохо с ликвидностью денег

ні-ні, це в тебе проблеми з ліквідністю бо ти робиш закупки на гроші що виводить з біржі і не маєш навіть мінімального запасу грошей. Що і довела ця ситуація в якій ти не зміг зібрати дитину до школи, хоча це копійки.
+
+20
VitalityMA
VitalityMA
31 серпня 2023, 22:38
#
Ну смотри п2п прозрачный способ, это тоже самое, что я тебе перевел бы. А за мою ликвидность не переживай, продал точно также на абанк и таких проблем нет. Почитай последние коменты в монобанк за пару месяцев. А сидеть у них на кассе и говорить что другие виноваты, так тут ты не прав, была бы нормальная ликвидность грн в банке, такое бы не происходило так часто. Взгляни просто на отзывы и все вопросы отпадут. Теперь всех знакомых вывожу с этого банка в абанк
+
+24
Три літри
Три літри
31 серпня 2023, 22:45
#
Ну смотри п2п прозрачный способ,

взагалі непрозрачний: неможливо проконтролювати що операція дійсно відбулась в повному обсязі, переказ не містить інформації о суті операції і треба звертатись до учасників для запиту документів, дуже часто люди що приймають в цьому участь взагалі не знають з ким обмінюються і лише в окремих випадках вони хоч якось контактують

А за мою ликвидность не переживай

хіба я переживав? Я показав що твоя ліквідність гірша за ліквідність монобанка який за сьогодні провів купу переказів на великі суми яких в тебе не буде ніколи. І завтра зробить теж саме, і через місяць. Тож не критикуй ліквідність банка коли в самого справі так собі: виглядаєш як колишня що розповідає який мужик був поганий.
+
+5
VitalityMA
VitalityMA
31 серпня 2023, 22:57
#
Ну с твоего ответа про п2п видно, что не разбираешься как работают биржа, думаю на этом диалог окончен. Хорошего тебе вечера
+
0
Три літри
Три літри
31 серпня 2023, 23:44
#
Ну с твоего ответа про п2п видно, что не разбираешься как работают биржа

не знаю що там тобі видно з моєї відповіді, а з твого відгуку видно що ти поняття зеленого не маєш як проводиться фінмониторинг і скільки часу банк витрачає на закриття рахунку та перерахування коштів до іншого банку.

+
0
MaxShad137
MaxShad137
31 серпня 2023, 23:38
#
Розумію вашу ситуацію, так само заморозили мої особисті кошти, так само перейшов на абанк. Тепер ще чекаю коли розглянуть мою справу і повернуть мої кошти. Так що вам швидше кошти повернуть ніж мені (ще з липня заморозили мої кошти)
+
+12
Три літри
Три літри
31 серпня 2023, 23:46
#
В абанку теж не люблять п2п-криптовалютчиків. Тож починай шукати третій банк.

Ось майже така сама ситуація як в автора відгуку і який так само самонадіяно пише що п2п не заборонений законом
https://minfin.com.ua/ua/company/a-bank/review/336235/
+
0
VitalityMA
VitalityMA
1 вересня 2023, 0:16
#
Совсем другая ситуация. Причем тут наша украинская Скам биржа, которая делает переводы п2п через телеграм бота. Там не верификации ничего нет у человека, потому и блок. Пусть работает с топбиржами мирового уровня и будет всё ок у него. Там подозрение на треугольник
+
0
Три літри
Три літри
1 вересня 2023, 6:13
#
Така ж сама ситуація.

До слова біржа нормальна і не гірша за твою, але ми зараз не про якість біржі, а про використання п2п для виводу грошей з кріптобірж.

Переказ через телеграм бота це як раз той випадок коли учасники переказу хоч трохи знайомі між собою. Ти ж так топив що п2п це прозора операція і тепер кажеш зовсім протилежне 🤣 До слова, телеграм-бот це лише один з декількох варіантів виводу. Ти схоже взагалі зелений в крипті раз тількі про бота знаєш.

У топ-бірж немає п2п в принципі, вони працюють через нормальні звичні та головне прозорі інструменти: купівля/продаж за допомогою банківських карт чи банківських переказів через локальні та міжнародні канали.
+
0
VitalityMA
VitalityMA
1 вересня 2023, 8:36
#
Ты реально не понимаешь как работает п2п. Мой тебе совет разберись как всё работает на примере бинанс и байбит. Это топ биржи. Само больше люблю когда далёкий от этого человек пытается казаться умным. Иногда лучше промолчат, чтоб с тебя знающие люди не улыбались)
+
0
Три літри
Три літри
1 вересня 2023, 8:52
#
Ти реально пишеш якусь фігню, я п2п користувався коли в тебе ще дитини не було, а може й ти сам тоді ще в школу ходив.
+
+95
Oleksii Ch
Oleksii Ch
1 вересня 2023, 8:26
#
Треба назву відгуку переписати:
«Батько-криптотрейдер залишив дитину без 1 вересня»
Бо вирішив все робити в останню хвилину, неначе ще день тому не знав, що знадобляться гроші.
+
0
VitalityMA
VitalityMA
1 вересня 2023, 8:38
#
Возможно ты и прав. Моя ошибка, что делал всё в последний момент.
+
0
VitalityMA
VitalityMA
1 вересня 2023, 8:52
#
Но смотри в чем суть, я то успел, продал на другой банк. Но в моно даже если бы эта ситуация произошла на 10 день раньше, как я понял с ответа оператора, то мои средства остались бы в банке до 1числа, так как их видите ли кредитный отдел решает вопросы 1 числа только. Не кажется ли это, что банк присваивает личные средства которые им не принадлежат и создают максимально много проблем чтоб их забрать себе обратно. Напрашивается только один ответ, зная как работают банки, то у них не хватит денег людям если все попросят вернуть, а это значит проблемы с ликвидностью
+
+9
Oleksii Ch
Oleksii Ch
1 вересня 2023, 11:29
#
Ти здається вмієш адекватно формулювати думки, то ж не йди по слідам Лоліка, який кидається порожніми фразами.
Привласнити гроші вони не можуть і не будуть, бо інакше суди б були завалені програними банком справами.
Монобанк дуже уважно слідкує за якістю операцій своїх клієнтів і дуже не любить p2p з бірж. Ти може білий та пухнастий, а тобі перекинули з картки, яка запалена в сотнях таких переказів та ще й скарги має. Для банка ти — ризиковий актив.

За ліквідністю НБУ слідкує дуже сильно і банки, що надмухували кульку вже полетіли на мороз. Попиту на массове зняття готівки немає, навіть на початку війни швидко ситуацію приборкали. А картки моно ще й по концепції — роздрібний фінтех продукт для здійснення побутових операцій. Тобто там операції крутяться, інтерчейнж мутиться. І в інтересах моно мати вдосталь резервів на власних та кор рахунках, щоб задовільняти попит на транзакці та отримувати прибуток.

Доречі, будь готовий, що А-банк теж накопить трошки скорінгу, та попросить на мороз. В них модель аналізу не така параноідальна, але п2п з крипти теж вважаються небажаними.
+
+15
lavrentew
lavrentew
2 вересня 2023, 1:55
#
Підтримую пана Олексія. А-Банк вже надав свій розлогий коментар іншому учаснику форуму: https://minfin.com.ua/company/a-bank/review/336640/
+
0
SamuellJackson
SamuellJackson
11 вересня 2023, 11:04
#
Ніодин банк не зможе вернути всі суми клієнтам
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 40.9 41.3206
EUR 44.88 45.4401
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 40.9 41.3206
EUR 44.88 45.4401
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / МоноБанк лишил ребенка 1 сентября