Фин мониторинг
Вертикальний світ моно — це що?
В Україні не можна переказати долари з рахунку ФОП на особистий рахунок фізичної особи, тільки гривню.
- Fantomas2020
- 30 серпня 2023, 13:45
Случайно не знаете, когда в monobanke появится карта АТБ? Олег Гороховский в телеграмм канале: https://t.me/OGoMono/1336 27.08.2023 г. анонсировал её выход: «Послухавши обговорення карт АТБ, вирішили внести коригування в продукт: 1. Кешбеки за категорією „Продукти та супермаркети“ нараховуватимуться незалежно від знижок АТБ. 2. Існуючу карту перевипускати не будемо, а віддаватимемо картку АТБ у Wallet Apple/GooglePay
3. Так само майбутні карти партнерів будуть додаватися допкартою в Wallet, а рахунок у всіх карток буде загальний — рахунок чорної картки. Дякую вам, дорогі - ми разом з вами робимо наш продукт і робимо його лише для вас.» и тишина. В GooglePay пока не обнаружил возможность её подключения.
«Лучше бы задавали вопросы фондам „притулы“»
Ну тут вопрос спорный. Если бы Притула не «арендовал» ( даже не купил, именно арендовал) спутник за 600 миллионов, то нам всем давно «гаплык» бы пришел. Только на нём и держимся.
Притула — честнейший парень. Копейки не возьмет. Все на спутник, Всё на спутник
Притула — честнейший парень. Копейки не возьмет. Все на спутник, Всё на спутник
«У Притули все прозоро: публічно анонсований збір на рахунок зареєстрованого згідно законодавства фонда, звітність про витрати.»
Вот и я о том же — честнейший парень!
600 миллионов на спутник — да не вопрос, освоим и потратим
Надо будет — 600 миллиардов соберет и арендует на эти деньги телескоп на Нептуне, будет изучать и видеть как муравьи под Рязанью совокупляются. Просто неоценимая для наших военных информация
Вот и я о том же — честнейший парень!
600 миллионов на спутник — да не вопрос, освоим и потратим
- Oleksii Ch
- 30 серпня 2023, 16:47
Інша справа — бойове нанотехнологічне брехло Лолік =)
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації