Ми нічого не знаєм і не вміємо
- SergeyNina
- 14 серпня 2023, 10:03
Догадка.
Ваш поставщик услуг газа хочет чтобы вы передавали данные счётчиков в личном кабинете, а не таким образом.
Возможно это связано с тем что передавать показания нужно с какое то по какое то число для корректного формирования суммы для оплаты
Якщо їм не потрібні показники , навіщо їм писати в кабінеті my.gas.
«Для коректного нарахування передавайте показання лічильника з 28 по 5 число.»?
Якщо в мене борг за 100м³ я хочу заплатити за 50 як мені це вказувати де зафіксувати що я заплатив за такі показники наприклад від 300 по 350м³? І чому в іншому банку потрібно вказувати за що ти платив?
Шаблоны создаются в кооперации с коммунальными компаниями, если поля счетчик нет — значит компания не желает получать показания счетчика при оплате. Причем тут банк?)
Это устаревшая схема, когда в назначение платежа вписываются показания счетчика, а соответственно вам банк предлагает для них форму. Практически все перешли на передачу через сайт, чат-боты или самостоятельно по телефону роботу. my.gas.ua получает данные от местной газораспределительной компании, вы должны узнать у них, как передавать показания
Далі… «Передавати показники через кабінет постачальника послуг» Може там і платити?
Пишу, що ця функція є в іншому банку. Проблема зі сторони моно, а не зі сторони постачальника послуг
+ Ця функція є в МОНО постачальник розподілу газу.
Розподіл газу є, використання газу немає? Як так?
Сама компанія Нафтогаз не займається показниками, ними займаються компанії з розподілу газу, саме тому по ній є можливість вказати показники лічильника