Монобанк відмовляє у відкритті рахунку

Раніше кілька років тому монобанк заблокував мої кошти, а потім заборонив мені взагалі мати у них рахунок. При чому в мене абсолютно хороша кредитна історія та взаємовідносини з іншими банками. Не рекомендую банк, який я односторонньому порядку може заборонити вам абсолютно все.
monobank
Розуміємо, що ви мали інші очікування
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел
На жаль, ми не можемо запропонувати вам обслуговування в нашому банку

Sergey Moshkov
Sergey Moshkov
3 серпня 2023, 16:30
От я ж і кажу, що цю тігіпковську канторку потрібно хейтити. Бо чинить беззаконня та кидає людей без жодних пояснень.
3 серпня 2023, 20:11
Зараз я вам напишу одну річ, ось номер +380631748745, цей номер так би мовити належить Таскомбанк, але це не зовсім так, цей номер належить загальному кредитному відділу таких банків як: Спортбанк, IZI банк, Клірінговий Дім, А банк тощо, так саме яку з Тігібковських контор треба хейтити?
3 серпня 2023, 20:22
До речі, з 17 до 9 ранку вам запропонують залишити голосове повідомлення, перевіряйте зателефонувавши після 9 ранку.
3 серпня 2023, 23:46
Хейти наздоровля, але ти без зручного рахунка, а у банка тільки прибутки.
Lolik1837
Lolik1837
3 серпня 2023, 16:59
«При чому в мене абсолютно хороша кредитна історія»

Напрасно вы считаете, что хорошая кредитная история — прям таки решающий фактор .
Думаю, что , например, Аль Капоне мог элементарно сделать себе хорошую кредитную историю , а может даже и имел хорошую кредитную историю . И что с этого ???

Вот я абсолютно не любитель Монобанка (Леша с Три литрами тому свидетели) , но скажу вам так — если банк попер вас из своих клиентов , то значит у него на то были веские основания . Ну не развлекаются банки , шутки ради , тем , что бы просто так , от фонаря, разгонять клиентов
3 серпня 2023, 21:42
Будь-який український банк може в одноосібному порядку закрити рахунок клієнта за власним бажанням банка.
Danilich
Danilich
4 серпня 2023, 19:19
Так не открывает и хорошо, зачем вам держать деньги непонятно где, где нет ни кассы ни отделения ни адреса куда можно пойти пожаловаться? Полно надежных банков которые не скрываются, в кассе всегда в наличии доллары без предзаказа и где еще менеджер угостит кофе, а не переписывается с вами от анонима с мессенджера

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Монобанк відмовляє у відкритті рахунку