Є зауваження до банку
Дратує відсутність можливості не відкривати чорну картку, а одразу зробити білу. Так можна анулювати ліміт через підтримку але я кажу як є.
Приватність під питанням. Чому я не можу заборонити бачити моє ПІБ коли я даю номер картки іншому користувачу Моно? Чому банківська таємниця працює на інші банки (якщо я дам номер картки наприклад людині з Ощад то вони не побачать ПІБ)? Так це зручно але чому вибірково?
Підтримка прості речі вирішує. Що там буде якщо буде щось поскладніше не знаю.
Є залізна банка та динамічний CVV. Ванька з рашки зі своїми схемами шось засумував.
Нема можливості вимкнути інтернет оплати чи зробити окрему картку тільки для цього. З окремим лімітом на витрати. Дуже незручно. Наприклад я не хочу щоб зарплатня картка мала можливість зняття через інтернет (для тих хто зараз почне про підтвердження через додаток: так це є АЛЕ не на всіх сайтах, а тільки на тих які це підтримують, отже якісь іноземні сайти не будуть надсилати вам підтвердження у застосунок і це величезна проблема у безпеці)
Можна блокувати картку та розблокувати. Рекомендую картки з великими сумами блокувати, а коли потрібні перекидати на іншу картку (наприклад на білу) і знов блокувати.
Банки для донатів — топ. Сподіваюся ви не зробите клоунаду з відмовленнями в обслуговуванні якщо я отримую на неї десь 20 гривень на місяць? Бо занадто багато про це скарг.
100 гривень на місяць коштує обслуговування неактивного рахунку. Що в них є неактивним рахунком — питання (про це ніде не написано). Майте на увазі. (Уважно читайте тарифи до умов)
При переказі по номеру картки відображається лише ваше ім'я та перша літера прізвища. Повністю ПІБ не відображається
Можна залишити оплату в інтернеті лише з підтвердженням в застосунку/смс. Щоб це зробити, достатньо зробити на головному екрані свайп вліво, обрати «Налаштування безпеки», «Оплата в інтернеті» і вимкнути. Тепер можливі списання лише у випадку, якщо при оплаті буде 3DS
Якщо по рахунку відсутні оплати протягом 36 місяців, то цей рахунок вважається неактивним