Пляски с бубном даже при открытие счета
Так это ж моно- что с них взять? Ща ещё один 3л-й танцор подтянется защищать как бы моно…
Вам их послать, если не нравится, не задумываясь!
Вам их послать, если не нравится, не задумываясь!
Не представитель банка, а левый человек смотрит твои данные, да еще и непонятно удалит их со своего телефона или нет.
В пунктах видачи працюють представники банка або співробітники інших команій яким банк надав право оформлення карт. Тебе ж не дивує коли ти купуєш картку мобільного зв’язку в тому ж магазині, та і більша частина товару в магазині вироблена не ним, а іншими компаніями які так само або передали товар магазину на умовах договорів.
Вобщем сразу видно мошенников,
Відразу видно що ти з людей які поняття зеленого не мають шо таке шахрайство і вигадують якусь дурь.
Вобщем сразу видно мошенников,
Різницю між передачею особистих даних якійсь особі та купівлю товару у крамниці не розуміеш?
Обидві операції відбуваються на базі договорів. Ми обговорюємо саме юридичну площину, а не технічні відмінності операцій.
Які особ. дані ти передаєш крамниці в особі продавчині?
Наприклад повне ім'я, адресу, телефон та дані банківської картки якщо купівля відбувається по телефону.
А при купівлі онлайн ті ці дані передаєш третій особі про яку взагалі майже нічого не знаєш і з якою ніяких прямих договірних відносин в тебе немає.
А коли забираєш відправлення на Новій пошті чи у кур'єра то мусиш показати паспорт чи іншим способом ідентифікувати свою особу.
Віталя, мова тількі про карту в точке выдаче (а они только в магазинах), про яку купівлю по телефону чи онлайн ти верзеш?Усе інше-твоя маячня.
при купівлі онлайн- тут ручна обробка особ. даних відбувається+фото обличчя+паспорт?Та не третій особі про яку взагалі майже нічого не знаєш, а юр.особі, яка має реєстр.дані, якщо це не «торгаш» з ОЛХ.
відправлення на Новій пошті чи у кур'єра- у цих випадках досить картки Н.пошти чи ПІБ у пашпорті без фото обличчя+паспорт.
Зав`язуй з 3л, переходь на 0,1 л-).Хоч ні, продовжуй, бо з тобою так прикольно-)
про яку купівлю по телефону чи онлайн ти верзеш?
а ти не знав що отвари в Сільпо, Епіцентрі і купі інших точок можна купити не тільки заплативши на касі?
і ця людина щось там пише про те як видавати банківські карти 😁
і ця людина щось там пише про те як видавати банківські карти 😁
Обговорюємо відгук по суті, но ти знов переводиш питання на інше-якусь купівлю по телефону чи онлайн.
Читай вголос відгук, щоб дойшло чи тобі знов потрендіти захотілось.
людина щось там пише про те як видавати банківські карти —чекаю на цитату
Читай вголос відгук, щоб дойшло чи тобі знов потрендіти захотілось.
людина щось там пише про те як видавати банківські карти —чекаю на цитату
Кумедний ти, коли не взмозі відповісти пу суті-))Та й ще злився.
коли не взмозі відповісти пу суті
Суть проста: є купи прикладів коли одна юридична особа передає іншій юридичній особі права на виконання операцій в інтересах першої юридичної особи. До слова фізична особа так само може передати юридичний чі фізичний особі право виконувати операції в її інтересах. Наприклад чоловік може відправити на Нову пошту свою дружину з нотаріальною довіренністю чи просто вказавши її як отримувача в застосунку Нової пошти, ну або навпаки дружина відправити чоловіка. Чому тебе і автора дивує що Монобанк може поручити частину операцій з оформлення картки Кредитмаркету — не зрозуміло, бо це поширена та зрозуміла операція. Ти що, ніколи не замовляв товари на Аліекспрес? Доставку та видачу товара на теріторії України проводять не китайці, а ті з ким китайці домовились: Укрпошта та знов таки Нова пошта.
Знов мимо-у відгуку физ.особа передає іншій юридичній особі права на виконання операцій в інтересах першої, тобто физ. особи.А це трохи інши правовідносини.
Ти второпав чи я не побачив, що автор ФОП?
А ти чомусь в інший напрямок ведеш, узагальнюючи та без конкретики.
Ти второпав чи я не побачив, що автор ФОП?
А ти чомусь в інший напрямок ведеш, узагальнюючи та без конкретики.
Гороховський змінив призвище на Монобанк і отримав персональну ліцензію на банківські операції? Щось я не чув про таке, піду погуглю.
Ти второпав чи я не побачив, що автор ФОП?
Автор фізична особа яка хоче установити відносини з юридичною особою Монобанк. Юридична особа Монобанк обслуговує автора у точці видачі картом про яку ми знаємо ажніфіга: чи то це власна точка видачи Монобанка, чи то це якась окрема юридична особа, наприклад Кредитмаркет — з відгуку невідомо.
Те що автор ФОП у відгуку не зазначено — ти це вигадав. Але навіть якщо автор ФОП то це ніякн не змінює суть операції бо спочатку Монобанк відкриває рахунок для фізичної особи і вже потім може відкрити їй також розрахункові рахунки якщо фізична особа зареєстрована також як ФОП. Тобто повторюсь: взагалі неважливо автор ФОП чи ні на данному етапі.
Ти второпав чи я не побачив, що автор ФОП?
Гороховський змінив призвище на Монобанк і отримав персональну ліцензію на банківські операції?- а давно чити це вигадав?
Різницю між питанням та ствердженням не розуміеш?
Те що автор ФОП у відгуку не зазначено- тому и спитав тебе,
бо тебе понесло, що одна юридична особа передає іншій юридичній особі права… відтоді як автор физ.особа та не фоп
Чому тебе і автора дивує- не дівує, бо я сам отримував картку у КМ та мені на моно з прибором.
Також не я кожен відгук про моно своїм коментом зас*раю, на відміну від тебе, про що тобі вказували інші.
Віталя, ти підрахуй- скількі тебе носом тикали у монол*йно
Різницю між питанням та ствердженням не розуміеш?
Те що автор ФОП у відгуку не зазначено- тому и спитав тебе,
Віталя, ти підрахуй- скількі тебе носом тикали у монол*йно
Відкрий картку онлайн, а у пункті видачі лише забери пластик.
Відгук — дурня.
Відгук — дурня.
Тут вже був відґук що це скам проект, тому і фоткають з паспортом у руках
- Oleksii Ch
- 29 березня 2023, 20:06
А в чому саме скам?
Чи є факти про неправомірне використання фото з паспортом в руках?
Чи є факти про неправомірне використання фото з паспортом в руках?
Звертаємо вашу увагу, що співробітники не зберігають фото, зроблені під час видачі на своєму смартфоні. Фотографії вантажаться в спеціальний бот і миттєво йдуть в банк.
Співробітник несе адміністративну відповідальність перед банком за збереження ваших персональних даних.