Закриття счета по не зрозумілим причінам

Проблема вирішена
Валентина Климова
Закрили счета і обьясняють це тим що вони закрили мої рахунки і не можу являтися іх клиентом.на счету прийшли кошти впо і моя родина зараз повинна голодати.Але вони пообіцяли прислати мені на іншу карту на яку я дала їм реквізити.Але що мені зараз робити чим сімью кормити.Розірвали в односторонньому порядку угоду оце їх пояснення так, а там мої кошти і депозит.жодного кредиту в цьому банку
monobank
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо.

SergeyNina
SergeyNina
11 березня 2023, 19:47
Если уже вы дали номер карты другого банка то скорее всего в понедельник получите деньги на другую карту. Не расстраивайтесь особо, вы ничего не потеряли от ухода с монобанка
Три літри
Три літри
11 березня 2023, 20:44
А працювати ви не пробували? На 2000 прокормити сім‘ю не вийде.
JWalker
JWalker
17 березня 2023, 4:05
Ну ты ж как-то на 2000 тут сидишь в комментах строчишь, выживаешь))
Jokets
Jokets
11 березня 2023, 21:02
А от куда деньги на карту по ходили ? От куда депозитные деньги и?) расскажите же всю историю, чем занимались)
12 березня 2023, 18:42
Все верно, ничего в этой мусорке вы не потеряли, полно адекватных банков с лучшими и лояльными условиями. Причину отказа вам не скажут, чтоб не смогли в будущем обойти ее. Это иллюзия, что потеряли хороший банковский продукт, у которого снаружи красивая обертка, а внутри гнилой полностью
Олексій Герасименко
Олексій Герасименко
14 березня 2023, 8:30
Ви ще дякую скажите потім , мене так теж кинули без пояснень , за все життя не один банк такого не робив, хоча все просто 6 лямів дурників набрали тепер неугодних відшивають і нічого не пояснюють бо нема чого пояснювати
14 березня 2023, 14:38
Там из 6 лямов куча мертвых аккаунтов, пусть скажут сколько живых инн из этой цифры

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Закриття счета по не зрозумілим причінам