Заблокували рахунок за перевипуск фізичних карт
На кожну картку було всього 4 транзакції: 50 грн — повернення грошей за купівлю картки, купівля к сервісі STEAM (цифрові товари) на суму 6 грн, перевод з білої картки на суму 56грн та зняття 100 грн для перевипуску картки.
До мене телефонували 2 рази та питали навіщо я перевипускаю картки, після моєї відповіді: «для оплати у сервісі Steam» та відповіді «так» на питання: «чи сплачуєте ви для власних потреб», бажали гарного дня.
У мене є підозра, що я підпав під пункт 6.3.6, ІІ. Загальні умови випуску та обслуговування Платіжних карток, а саме: «в разі наявності сумнівів у Банку щодо використання Клієнтом Платіжної картки для власних потреб (сумніви Банку можуть бути пов’язані, в тому числі з: імовірною передачею Клієнтом Платіжної картки/ її реквізитів / доступу до Мобільного застосунку третім особам);»
Але при такому розкладі закривають картку! А не весь рахунок.
Прошу монобанк зв’язатися зі мною та розібратися в цій ситуації, я можу дати повну інформацію та докази, що дані картки нікому не передавались (саме ті, які треба для оплати) та картки не використовувались для чогось «незаконного».
Також можу наочно показати, навіщо мені треба перевипускати картки та що саме я з ними роблю