Генії відмазок або повний провал.

Grosbery 28 січня 2023, 19:11
Проблема з’явилась ще в Серпні 2022. При знятті коштів за кордоном, в моно постійно плигила сумма комісії, та постійно скидцвались спроби зняття. Тех підтримка відповідала шаблонно кожні 5ть днів що питання в процесі вирішення.
На протязі пів року я почув різні версії від моно:
— комісія банкомату. Після того як показав фото єкрану банкомату з комісією, питання знялось.
— комісія банку в якому знімаю, після того, як показав точно таку ж операцію цій же картці в цьому ж банку але на день раніше, також ця версія моно відпала.
— подвійна конвертація Visa (картка була їх) При чому мені доводили це з піною у рота, приводили якісь розрахунки і по декілька разів розповідали, що це не вони, а Visa. Коли показав «спеціалістам» моно офіційгу відповідь Visa, щодо відсутності конвертації, то моно як в кращих традиціях СРСР оголосив догану як усь єфімерному «співробітнику».
В кінці послали на… Сказали, що всі відповіді вони надали. Через пів року ситуація з комісією, канцелярією операцій, та відповіддю на питання та ж сама. Історія постійно повторюється, моно відповіді дати не може, або не хоче до чого я більше схиляюсь. З іншими банками, навіть державним і забюрокротизованим приватом, питань немає взагалі.
monobankua 29 січня 2023, 13:16
Комісія монобанк за зняття особових коштів у банкоматах за кордоном 2% від суми зняття (кредитних коштів 4% від суми зняття).
Але хочемо звернути вашу увагу, що при знятті коштів у банкоматах зарубіжних банків, крім комісії монобанку, може стягуватися комісія банкомату, в якому ви знімаєте кошти. Вона може залежати і від тарифів банку, в якому зняття, суми, кількості операцій, типу валюти та інших факторів.
Додатково написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації

Grosbery
Grosbery
29 січня 2023, 14:45
Я ж писав «генії відмазок» та відписок. Про офіційні комісії та ліміти мова не йде. Вони зрозумілі. Коли банк починає чарджити в вигляді комісії, 2,3,4 проценти, при кожній спробі знятикоміссія чомусь інша, і навіть по тому що комісія неправильна, не дає зняти в рамках ліміту. А ще й заявляє, щодані які відображаються в додатку помилкові, це Епік фейл.
Oleksii Ch
Oleksii Ch
31 січня 2023, 11:27
Читаю відгуки, бачу, як люди (за виключенням конвертаційних лайноїдів) користуються тими самим функціями, що й я. Не розумію, як ви знаходите проблеми?

Знімаю зараз ліри в Стамбулі з чорної картки, комісія стабільна 2%, ніяких прихованих пасток немає. Зрозуміло, що йде подвійна ковертація, бо картка гривнева, а ліра не системна СКВ, але результат все одно адекватний та стабільний.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Генії відмазок або повний провал.