Чекаю SWIFT-переказ 3 тижні
Монобанк дуже мене розчарував. 3 тижні тому, 16.12.2022 мені був відправлений SWIFT-переказ, який досі не надійшов. Неодноразово зверталася у підтримку монобанку, але моє питання так і не було вирішене. Служба підтримки відповідає шаблоними фразами, які зовсім не є відповідями на мої питання. Служба підтримки посилає мене до банка-відправника, я ж, в свою чергу, до банка-відправника неодноразово з цим питанням зверталася, всі необхідні документи та іниормацію від банка-відправника отримала і передала монобанку, який все рівно стверджує, що грошей «нема», хоча банк-відправник стверджує, що переказ усспішний і квитанцію про успішний переказ мені надсилає. Підозрюю, що гроші застрягли у банку-посереднику Монобанку. Але Монобанк нічого робити з цим не хоче, а лише футболить мене по 10 колу до банка-відправника. Така проблема не тільки в мене, але Монобанк абсолютно нічого не хоче з цим робити.
monobankua
5 січня 2023, 15:09
Для перевірки інформації та для того, щоб розібратися в ситуації, наш співробітник зв'язався з вами по телефону
відправити особисте повідомлення банку