Проблеми із знанттям депозиту.
Прошу прощения за вопрос — а вы нам правду говорите. ???
Потому, что буквально предыдущий отзыв о Моно был от автора, который утверждает, что врут те, кто утверждает, что с получением валютного депозита бывают проблемы. И что это сплошь нефартовые неудачники .
. сами почитайте и убедитесь
. сами почитайте и убедитесь
Черговий неук використовую цифровий банк для того щоб крутити готівку.
Контора давно неплатежеспособная, уже временная администрация нависла над ней, а вы еще надеятесь получить депозитик из-под хвоста у кота
- Олексій Герасименко
- 13 грудня 2022, 23:05
Коли його вже ліквідують цей недобанк?
Закінчився депозит, вибрав в додатку дату. Через все місто приїхав в банк, а охоронець не пускає і показує список з людей і сумою, якщо у вас в списку немає то допобачення.
Показую, що додаток пише сьогодні і це відділення, після цього вийшла керівник віддленя, які я пояснив ситуацію, на що вона єхидно почала, — ну накупляли депозитів ото дома, а зараз лімітів не вистачає на вас і пішла.
Стою холодний.
Як потім серед друзів попитав це дуже поширена практика, а товариш не може зняти з додаровоі картки велику суму, йому вже декілька тижнів переносять дату.
Або в банку проблеми? Або фінаносі маніпуляції? Або що. Хочу забрати банк і закрити рахунок, або максимум розраховуватися за каву.
P. S. Сапорт пише через декілька тижнів можна забрати.
Коли ви продаєте депозит, ви мабуть на щось розразовуєте?