Обмеження картки (питання вирішено 06.11.2022)
Є клієнтом Монобанку дуже багато років. Завжди користувалась кредитним лімітом в пільговому періоді. З початком війни ситуація змінилась, з пільгового періоду вийшла, але проценти за користування сплачувала вчасно. За всі роки користування не було жодних зауважень до мене. Зараз фінансова ситуація почала налагоджуватись і я вирішила продовжити користування карткою в пільговому періоді. 5.11 задала питання спеціалісту як це правильно зробити. Він мені детально пояснив як і скільки внести на карту, щоб перейти в пільговий період. В цей же день я внесла на карту всю зарплату і буквально через годину мені обмежили картку на користування. В період війни! Я розумію, що забрали своє… Але хіба це відношення заслуговує на довіру? І це при тому, що самі ж обманом розписали як мені повернути їм кредит, забравши всі кошти.

monobankua
6 листопада 2022, 16:23
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації
відправити особисте повідомлення банку
Полезный комментарий
Vetochka0308
6 листопада 2022, 20:16
Питання вирішили. Обмеження зняли. Частково ліміт відновили. Залишусь з вами)
Але ж Ви ж буквально годину тому давали такий же коментар про цей банк. https://minfin.com.ua/company/monobank/review/306272/
Навіщо дублювати одне і теж? Або ви думаєте, що якщо дасте 2 однакові відгуки, а не 1, то в 2 рази більше маєте рацію?
«Я розумію, що забрали своє»
А якщо ви і самі розумієте що банк забрав свої гроші, які ви були йому винні, то взагалі незрозуміло чого ви тут скиглите?,
«Я розумію, що забрали своє»
- 6 листопада 2022, 9:38
Я писала? Ви хто? Банк перевірить хто і що де писав. Нажаль, ще такі є як я. І саме сьогодні(
«Я писала?»
Посмотрите на предыдущий отзыв о Монобанке, написанный за час до вашего.
Он как ОДИН В ОДИН переписан.
И причем «случайно» оба автора только только буквально этой ночью зарегистрировались и сразу же первым же своими комментариями напуляли один и тот же отзыв
Ну это конечно же «случайное совпадение»
Кстати. И вот этот отзыв
Написанный ЭТОЙ ЖЕ ночью с таким же текстом как и ваши 2 следующие отзыва
Вам не кажется странным, что вот одной этой ночью с разницей буквально в час написаны ТРИ ПОДРЯД ОДИНАКОВЫХ ОТЗЫВА?
Вам не кажется, как минимум, странным такое! совпадение"?
Посмотрите на предыдущий отзыв о Монобанке, написанный за час до вашего.
Он как ОДИН В ОДИН переписан.
Ну это конечно же «случайное совпадение»
Кстати. И вот этот отзыв
Написанный ЭТОЙ ЖЕ ночью с таким же текстом как и ваши 2 следующие отзыва
Вам не кажется, как минимум, странным такое! совпадение"?
- 6 листопада 2022, 10:31
Єдине, що мені здається, що банк вчора не в однієї мене останню копійку забрав (Почекаю коментарі від співробітників банку, а вам всього доброго!
«Ви хто?»
Я тот, кто заметил искусственный (но не искусный) подлог
Я тот, кто заметил искусственный (но не искусный) подлог
- 6 листопада 2022, 10:31
Займіться справами
- Олексій Герасименко
- 6 листопада 2022, 11:08
Вам ще пощастило що зовсім додаток та карту не заблокували та не шантажували повернути кошти , тут треба зрозуміти що банк неблагонадійний і по ходу це нього останні предефолтні конвульсії , ну віддали і хрен з тим обісраними котиками закрийте рахунок та шукайте альтернативу якщо подобається жити в кредитах я поки що пас бо власних грошей так ніколи не буде https://minfin.com.ua/company/monobank/review/304177/
- SergeyNina
- 6 листопада 2022, 12:23
Вам ещё повезло что карту вообще не блокнули и оставили только оплату кредита . У некоторых карта блокается так что можно только погасить задолженность и все любые другие действия недоступны.
- 6 листопада 2022, 12:54
Мені так і зробили
- 6 листопада 2022, 16:29
Відповіла в особистому повідомленні
- 6 листопада 2022, 20:16
- Корисний коментар
Питання вирішили. Обмеження зняли. Частково ліміт відновили. Залишусь з вами)