Зачиняють рахунки й картки без попередження та пояснення причин.
Я більш ніж 5 років клієнт монобанку і великими сумами користувався й кредитами і іншими послугами і ніколи не прострочував сплати. А банк мене вишвирнув як якесь лайно, заблокувавши гроші на рації хлопцям на передову, котрі я сплачував офіційно з НДС і згідно рахунка від офіційного постачальника, до того я користувався карткою і все було гаразд у цей же день, але більш дрібними сумами, а тут на професійні рації перевели велику суму й почалося… Потім ще день я намагався повернути гроші, врешті решт, зіпсувавши 2 дні, якось та повернули. Але 2 дні, 2 дні під час війни, коли хвилина може бути вирішальною. Ми не спимо і працюємо по 25 годин на добу, аби забезпечити хлопців всім необхідним! Банк навіть не надав причину такого ставлення, пославшися на таємницю банка, та на пунк договору, де мають право розірвати стосунки у односторонньому порядку. Сказати, що це образливо — нічого не сказати. Якось не партнерськими відносинами це пахне, як Ваш банк то всюди рекламує і про турботу за клієнта. На мому місті може опинитися кожен волонтер і військовий, загинути із-за цього чи отримати поранення. То ж я вважаю за потрібне всіх про таке попередити. Але, хочу переконатися, що то саме ставлення банку, а не атака на банк є наслідком того. Я б зрозумів, якби мені кредитну лінію закрили, але, аби, всі картки і рахунки — це щось за гранню.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку