Афера менеджерів Монобанку під час війни-продовження після діалогу з банком.
У мене є повідомлення «Ви крутіший ніж 30% наших клієнтів».
А повідомлення «Ми припиняємо нараховувати кешбек після поповнення через термінали Приватбанку» немає.
Менеджери Монобанку вирішують, які повідомлення важливі, а які ні на свою користь.
Для всіх клієнтів, що періодично поповнювали свої карти готівкою через Приват, дуже важливо отримати повідомлення про відміну компенсації комісії (був кешбек).
Але менеджер Монобанку вирішив — не треба їх попереджати, нехай далі поповнюють, думають, що їм повернуть комісію і втрачають!
Особливо тоді Монобанк повинен був дати повідомлення, коли Приватбанк збільшив свою комісію в 4 рази. У той же час через Айбокс є можливість поповнювати без втрат.
Багато тих хто планує поповнити свою карту Моно готівкою через термінали Приват зараз не знає, що комісію уже не повертають.
Моя позиція — це шахрайство.
Дати повідомлення про таке не складно. У них був інтерес не попереджати.
Питання до модератора сайту Мінфін — що написано не так? Представник Монобанку усе сказане підтвердив.
Також, були внесені зміни в Умови та Правила банку: редакція умов і правил monobank з 05.07.2022. До цього в Умовах та Правилах вказувалася інформація, що кешбек нараховується