Кредитний ліміт повернувся

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Три літри 15 липня 2022, 17:09
Відгук не буде зараховано згідно правил сайту. Але чекати ще три місяці — це дуже довго. Тож пишу не стільки для підняття рейтингу банку скільки для обміну досвідом.

Вступ, бо я занадто багатослівний — кому не цікаво, читайте наступний абзац. Мій загальний кредит у Монобанку до лютого розподілявся між кредитним лімітом та оплатою частинами десь приблизно як 1:5. Як відомо на початку російського вторгнення Монобанк спочатку зовсім заблокував кредитні ліміти, а потім повернув їх у розмірі зазвичай не більше 10 000 гривень. Але оплата частинами повернута не була. Потім вже здається в травні банк повернув оплату частинами але перед тим ввів комісію 4% при сплаті з кредитних коштів. Щоб раптом не забути про оплату (я як раз збирався зробити декілька покупок через оплату частинами) і не попасти на цю комісію я встановив нульовий кредитний ліміт. Раніше можна було просто перерозподілити загальний ліміт між кредитним лімітом та оплатою частинами, але зараз ця функція була вимкнена, тож я просто обнулити кредитний ліміт. Коли через декілька хвилин я спробував підняти ліміт на оплату частинами — банк мені відмовив. З одного боку це зрозуміло бо як відомо банк не полюбляє розглядати запити на зміну кредитного ліміти частіше ніж раз на місяць, а це був ніби як другий за день. Ну, й фіг з ним. Але ж раптом банк оголосив про відміну комісії для кредитних коштів. І тут я захотів повернути кредитний ліміт. Бо мені ніяк не вдавалось втримати на картці суму для сплати чергового платежу по оплаті частинами і вже декілька разів доводилось поповнювати карту з інших моїх рахунків. Чи то банк якось по іншому рахує місяці, чи крім цього правила є ще інші — банк знов мені відмовив хоча я просив повернути ситуацію яка була до травня при тому що акуратно сплачую існуючу розстрочку. І тоді я звернувся до підтримки.

Тут часто пишуть що служба підтримки Монобанка працює за шаблонами і не дає відповідіпо суті. Але в мене інший досвід, при тому що я звичайний клієнт, а не платиновий чи залізний. Хоч і не зразу, але вході бесіди з оператором (а тривала вона декілька годин) банк повернув мені кредитний ліміт. І сталося це саме тому що оператор прочитав те що я написав, зрозумів аргументацію і можливо десь навіть у ручному режимі кредитний ліміт був переглянутий.

Знов задоволений роботою банку. Зірку забрав лише тому що це не відбулось у автоматичному режимі.
monobank
15 липня 2022, 18:13

kotmonobankin
kotmonobankin
16 липня 2022, 8:23
***
16 липня 2022, 14:50
А мне обещали вернуть лимит на рассрочку и сообщить об этом в течение суток. Сутки уже идут третью неделю.
dizzbalanser22
dizzbalanser22
16 липня 2022, 17:04
Обещать вернуть (!) лимит никто не мог. Посмотрите уведомления в приложении, я на 100% уверен, что там есть ответ. Ну и если вам ничего не вернули, то вывод как бы очевиден
16 липня 2022, 18:38
Никто не обещал что вернут всем. И что вернут в том же размере что был до войны.
Danilich
Danilich
19 липня 2022, 15:27
Правильно что отзыв не засчитали, никто в твою муть не поверил, кэшбек не зачислен за отзыв
19 липня 2022, 22:26
Правильно что отзыв не засчитали

Написано в тексте — и не должны были поскольку есть свежие отзывы за весенние месяцы

кэшбек не зачислен за отзыв

учитывая что кешбек за отзыв зачисляют только в твоих нездоровых фантазиях — ну и что с того?
16 липня 2022, 18:38
> 🇺🇦 Оператор monobank platinum:
Нам нужно больше времени, чтобы проверить возможность установки кредитного лимита по вашей карте. В течение суток вы получите уведомление в приложение, в котором будет указана информация по итогам пересмотра лимита.

Уведомления не было.